Maand aktie Eheim Classic LED
Vinden
Uw mening
Nieuwsbrief
iPlant
Leveranciers

APO Basis CO2 systeem met wegwerpfles voor aquarium tot 400 liter

APO Basis CO2 systeem met wegwerpfles voor aquarium tot 400 liter
Merk: APO
Model:
apo-2015-wegwerp

Spaarpunten: 88
Prijs:
€107,50

Excl. BTW: €88,84
Prijs in spaarpunten: 2961

Beschikbare opties:


* CO2 Diffusor:

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Info:
APO Basis CO2 systeem met wegwerpfles voor aquarium tot 400 liter.

Naast het bemesten van aquariumplanten met plantenvoeding, is een goed CO2 systeem zeker een bepalende factor voor een goede en gezonde plantengroei in het aquarium. Door het toevoegen van CO2 groeien aquariumplanten beter en verlaagt u de pH van het aquariumwater naar de waarde die gewenst is in samenwerking met de KH.

Dit is een compleet aquarium CO2 systeem voor aquaria tot 400 liter met een wegwerpfles (erg makkelijk wanneer u geen hervulbare fles kunt gebruiken b.v. wanneer er geen vulstation in de buurt is). Alles wat u nodig heeft om een CO2 systeem te starten in een paar minuten. Samengsteld door Aquaplantsonline met allemaal kwaliteitsproducten. De totale hoogte van de set incl. drukregelaar is 37 cm.

De set bestaat uit:

In deze set kunt u kiezen uit verschillende diffusoren. Via de Pull Down menu kunt u de juiste diffusor voor het aantal liter water van uw aquarium kiezen. Zit uw keuze hier niet bij dan kunt u ook "Geen" diffusor kiezen en zelf uit ons assortiment een andere passende diffusor kiezen. Om de CO2 toevoer goed in de gaten te houden heeft u een CO2 test nodig. U kunt kiezen uit verschillende merken en soorten. Klik hiervoor de diverse CO2 testen.

U kunt kiezen uitde volgende diffusoren:

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags: CO2
Aquaplantsonline © 2018  -  Realisatie: Noventief