• Sparen voor korting
 • Uitgebreid assortiment
 • Lage verzendkosten

Aquaplantsonline Basis CO2 systeem voor wegwerpfles 80-500 liter

APO Aquaplantsonline Basis CO2 systeem voor wegwerpfles 80-500 liter

€99,95

APO

Aquaplantsonline Basis CO2 systeem voor wegwerpfles 80-500 liter

(2)

€99,95

 • Artikelcode: apo-2015-wegwerp

 • Gratis verzending Vanaf €75,-

Aquaplantsonline Basis CO2 systeem voor wegwerpfles 80-500 liter. Voor een goede en gezonde plantengroei in het aquarium.

Productomschrijving

Aquaplantsonline Basis CO2 systeem voor wegwerpfles 80-500 liter.

Naast het bemesten van aquariumplanten met plantenvoeding, is een goed CO2 systeem zeker een bepalende factor voor een goede en gezonde plantengroei in het aquarium. Door het toevoegen van CO2 groeien aquariumplanten beter en verlaagt u de pH van het aquariumwater naar de waarde die gewenst is in samenwerking met de KH. Het aquarium staat vol met planten die CO2 nodig hebben. Het natuurlijke CO2 gehalte is 0,5-1,5 mg/L. Het natuurlijke gehalte wordt in een goed beplant aquarium snel verbruikt. Een tekort aan voeding zorgt ook voor een stilstand van de groei. De planten groeien niet meer en zien er niet meer mooi uit. Wanneer planten niet groeien blijven er voedingsstoffen over in het water die weer gebruikt gaan worden door de algen. We moeten dus zorgen dat de planten voldoende voeding krijgen en blijven groeien. Extra CO2 toevoegen is dus echt noodzakelijk. De hardheid (KH carbonaathardheid) van het water is ook erg belangrijk bij het bepalen van de juiste pH en daardoor opgeloste CO2 in het water. Het controleren van de KH met een KH test set is daarom ook belangrijk. De KH is de leidraad, om de juiste pH in te stellen. Op één van de foto's vindt u een CO2 tabel, meet eerst de KH en bekijk dan de pH waarde die bij deze kH hoort. Zorg ervoor dat u in het groene gedeelte blijft.

De Aquaplantsonline Basis CO2 systeem is een CO2 set die standaard al een aantal belangrijke producten bevat. U kunt deze set met de verschillende opties helemaal compleet maken met producten die u graag wilt gebruiken. Half automatisch CO2 systeem voor aquaria tot 500 liter. Samengesteld door Aquaplantsonline met allemaal kwaliteitsproducten.

De set bestaat uit:

Extra optie CO2 wegwerpfles:

Deze set is aan te vullen met een CO2 fles. U kunt kiezen uit Aqua-Noa CO2 wegwerpfles 600 gram of de Aqua-Noa CO2 wegwerpfles 850 gram of de Aqua-Noa CO2 wegwerpfles 1200 gram. Gebruik hiervoor het Pull Down menu optie: "CO2 wegwerpfles".

Extra optie glazen diffusor:

Deze set is aan te vullen met de juiste diffusor voor uw aquarium. Gebruik hiervoor het Pull Down menu optie: "Glazen CO2 diffusor".

U kunt kiezen uit de volgende diffusors:

Reviews

5 / 5

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

 • 5 / 5By Davey 20 / May / 2021

  Kan je op deze set ook de gebruikelijke hervulbare flessen op gebruiken? Geachte heer, Er is inderdaad een adapter om op deze set ook een hervulbare fles aan te sluiten. Aqua-Noa CO2 Adapter wegwerpfles naar hervulbare fles Met vriendelijke groet, Aquaplantsonline

 • 5 / 5By Ernesto 12 / Apr / 2021

  Heeft deze set nog een terugslagventiel nodig of is het terugslagventiel van het magneetventiel afdoende? Geachte klant, Het terugslagventiel in het magneetventiel is voldoende. Met vriendelijke groet, Aquaplantsonline

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0