• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

Aquario Neo Soil Compact plant 8 liter Bruin

Aquario Aquario Neo Soil Compact plant 8 liter Bruin

€30,00 €38,95

Productomschrijving

Info:
Aquario Neo Soil Compact plant 8 liter bruin.

Neo Soil Compact Plants van Aquario is een speciaal substraat voor aquaria. Deze bodem creëert perfecte omstandigheden voor de groei van tropische aquariumplanten en is tegelijkertijd volkomen veilig voor vissen en ongewervelde dieren. Geweldig voor beginners en ervaren hobbyisten, Aquario NEO-bodem korrel bestaat uit 2 lagen en bevat veel kleine luchtzakjes binnenin in de korrel waardoor deze bodemgrond een lager gewicht en een hoger filtervermogen heeft, en een goede basis voor de groei van nuttige bacteriën. Naast het vermogen om zowel de pH-waarde als de waterhardheid (KH) te verlagen, bevat deze bodemgrond ook eigenschappen die hem uniek maken. Anders dan de meeste bodems, bevat de Neo-bodem, bacteriën die worden geactiveerd zodra de bodem contact maakt met water. De bacteriën beginnen dan onmiddellijk met het transformeren van schadelijke chemicaliën en het afstoten van schadelijke organismen. Om ervoor te zorgen dat de nuttige bacteriën de eerste keer overleven, bevat de bodem ook voedende deeltjes die blijven totdat het aquarium in evenwicht is. Omdat de bacteriën er ook voor zorgen dat belangrijke voedingsstoffen beschikbaar zijn voor de planten, wordt de groei tijdens de kritieke startfase versneld. Bovendien vergroot het microscopische gat in de korrels het oppervlak en biedt het meer leefruimte voor extra bacteriën. Een ander uniek kenmerk van deze bodemgrond is het vermogen om bodemgrond te adsorberen en dus het water schoon te houden.

Gebruik: aanbrengen op de bodem van het aquarium zonder vooraf te spoelen. De grond kan niet worden gebruikt in combinatie met een bodemfilter. Dit product bevat bacteriën die soms wat witte stof in de verpakking kan achterlaten, maar dat is heel normaal. 1/3 water verversen per 3 dagen na het instellen van het aquarium. 1/3 waterverversing per week daarna.

Voor een juiste berekening van de hoeveelheid Soil die u nodig heeft kunt u de bodemgrondcalculator gebruiken van JBL. Klik op de link hieronder en selecteer daarna de JBL ProScape Plant Soil Brown. Nu kunt u de juiste maten opgeven en klik op toevoegen. U kunt nu eenvoudig aflezen hoeveel u nodig heeft. Klik hier voor de Bodemgrondcalculator.

Als voorbeeld: aquarium 60x30 cm met een Soil hoogte van 6 cm heeft u ongeveer 11 liter nodig.

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »