• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

Dennerle Aquarium Starter Rapid 2x100 ml, 2-componenten bio-activator

Dennerle Dennerle Aquarium Starter Rapid 2x100 ml, 2-componenten bio-activator

€11,95

Productomschrijving

Info:
Dennerle Aquarium Starter Rapid 2x100 ml, 2-componenten bio-activator.

Dennerle Aquarium Starter Rapid is een zeer effectief product voor het snel en veilig starten van nieuw ingerichte aquariums.
Het bestaat uit twee componenten: 1. Levende filterbacteriën, deze vestigen zich op filtermateriaal en grind en beginnen direct met het afbreken van schadelijke stoffen. De bacteriënoplossing is hooggeconcentreerd, met gegarandeerd 500 miljoen bacteriën per milliliter (op tijdstip van vullen). 2. Bacteriën-booster voedingsstoffenoplossing, het speciaal ontwikkelde „bacteriën-voer“ zorgt voor snelle groei en vermeerdering van de juiste bacteriën.

Krachtige nitrificatie-bacteriën (Nitrosomonas, Nitrobacter) zetten gevaarlijke ammoniak via nitriet in nitraat om en ontgiften zo het water. Denitrificerende bacteriën (Paracoccus) zetten in de anaerobe delen van het aquarium vooral in de bodemgrond en in het filter, nitraat om in gasvormige stikstof en verlagen daarmee het nitraatgehalte. De filterbacteriën breken tegelijkertijd planten- en voerresten, uitscheidingsproducten van vissen, organische vuildeeltjes, proteïne, vetten, koolhydraten, organische schadelijke stoffen en organisch slib af. Wordt uitstekend biologisch verdragen door alle aquariumbewoners (vissen, garnalen, kreeften, slakken, etc).

Gebruik: Filterstarter bacteriën (fles 1) 100 ml voor 50-100 l aquariumwater. De ene helft van de starterbacteriën op het filtermateriaal aanbrengen, de andere helft in het aquariumwater (25°C). 
Bacteriën booster (fles 2) voedingsstoffenoplossing, 1e dag: 50 ml op 100 l aquariumwater (25 ml / 50 l) - 2e-6e dag: telkens10 ml op 100 l aquariumwater (5 ml / 50 l).
Inhoud: 2x100 ml voor 100 liter.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0