• Sparen voor korting
 • Uitgebreid assortiment
 • Lage verzendkosten

Dupla DuplaMatic

Dupla Dupla DuplaMatic

€59,95

Productomschrijving

Dupla DuplaMatic voederautomaat

Met de Dupla DuplaMatic voederautomaat kunt u 16 individuele voervakken vullen met verschillende soorten voer. Zo kunt u tot 16 dagen automatisch voeren maar u kunt ook meerdere keren per dag verschillende soorten voer voeren. De dosering is makkelijk te bepalen, bij elk voerbeurt/interval gaat er 1 voervak leeg, deze kunt u zelf gemakkelijk en naar wens vullen. Met de meegeleverde voedertrechter kunt u vullen zonder te knoeien maar ook kunt u bij een kleine voeropening gebruik maken van de trechter zodat er geen voer naast de voeropening valt en blijft liggen. Met het digitale display kunt u makkelijk de voedertijden instellen en de dosering in aantal voervakken per voerbeurt. De DuplaMatic is geschikt voor verschillende voer soorten; vlokken, granulaat, gedroogd, tabletten. 
Het apparaat werkt met een 24V adapter en een geïntegreerde oplaadbare accu. bij stroomuitval zal de accu ongeveer 12 weken/ca. 300 voederintervallen stroom leveren (Laadtijd bij een lege accu: ca. 5 uur). Het apparaat kunt u eenvoudig bevestigen aan de rand van het aquarium d.m.v. de meegeleverde bevestigingsklem (max 2 cm) of u kunt hem neerzetten d.m.v. de standvoeten met zuignappen. Geschikt voor zoet- en zeewater aquaria.

Maten: 15 cm x 10,5 cm (L x B)
Hoogte zonder bevestiging: 4 cm
Hoogte met standvoeten: 6 cm
Hoogte met bevestigingsklem liggend: 6,4 cm
Hoogte met bevestigingsklem staand: 8 tot 10 cm 

Voedervakken maten:
Totale inhoud van de 16 voervakken is ca. 60 ml
Inhoud van 1 voervak is ca. 3,7 ml
Diepte voervak (buitenrand naar kern):1,3 cm
Hoogte voervak (bodemplaat naar deksel): 2,8 cm
Breedte voervak (taps oplopend van kern naar buitenrand): 1,1 tot 1,6 cm

Inhoud:
1 x DuplaMatic
4 x Standvoeten met zuignappen
1 x Adapter (2 meter kabel)
1 x Bevestigingsklem
1 x Voedertrechter
1 x Gebruiksaanwijzing

Optioneel extra aan te schaffen

DuplaMatic voedertrommel, als vervanging van uw oude voedertrommel of voor het vergroten van uw huidige voedertrommel. Met deze trommel kunt u de inhoud van de voedertrommel vergroten van 60 ml naar 120 ml. Dit betekent dat u van ca. 3,7 ml per voervak naar ca. 7,4 ml per voervak gaat. Na montage van de voedertrommel uitbreidingsset zal het apparaat worden verhoogt met 2,7 cm.

Reviews

4 / 5

4 sterren op basis van 3 beoordelingen

 • 5 / 5By Jan 14 / May / 2024

  Goed

  • +Dosering perfect te regelen.
  • +Geen verstopping mogelijk.
  • +Programmering probleemloos
  • -Slechts 16 vakjes, dat betekent bij een keer per dag voeren dat je 16 dagen weg kunt. Een optie is dan om eens in de twee dagen te voeren, dat overleven ze wel en dan kun je 32 dagen weg, maar dat is niet ideaal.

 • 2 / 5By JR 17 / Mar / 2024

  Helaas functioneert de INTERVAL instelling NIET. Dit apparaat blijft maar elke dag voeren i.p.v. bijvoorbeeld elke derde dag. Hoe moeilijk is het om dit goed te programmeren in de software? Dus de automaat is meer voor 15 achtereenvolgende (!) dagen geschikt. En niet 16 zoals je soms leest. Jammer, dit is het geld niet waard.

  Reactie Aquaplantsonline:
  Geachte klant hartelijk dank voor uw beoordeling.
  U heeft ondertussen een nieuw apparaat gekregen omdat de interval wel moet werken op de DuplaMatic. Uw exemplaar was helaas niet goed en is vervangen voor een nieuwe.
  Met vriendelijke groet,
  Aquaplantsonline

 • 5 / 5By Erwin 30 / Aug / 2023

  Prima automaat, bediening wijst voor zich.

 • Product tags

  Recente artikelen

  Inloggen

  Uw wachtwoord vergeten?

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »