Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
Uitstekende klantenservice

Zomervakantie

Vakantie

Ook in de zomer verzenden wij graag voor je!

De zomervakanties zijn nu officieel begonnen en natuurlijk gaan wij van Aquaplantsonline ook genieten van een vakantie. Door ons geweldige team en goede planning hebben wij er voor kunnen zorgen dat de verzendingen door blijven gaan in de zomermaanden.
Er zijn wel een paar aanpassingen:

Zo kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn maar u kunt altijd een bericht inspreken zodat wij u terug bellen als daar een geschikt moment voor is. Of u kunt een email sturen naar info@aquaplantsonline.nl

Ophaalmomenten tijdens vakantiemaanden niet of beperkt mogelijk. Als u een ophaal bestelling plaatst in de online shop komen wij terug met een reactie of het ophalen mogelijk is en op welke momenten. Deze kunnen dus afwijken van de normale tijden/dagen.
Tevens maken wij u er op attent dat leveranciers van ons wellicht ook minder personeel hebben in de vakantie periode. Ondanks dat onze voorraad heel groot is kan het zijn dat er een bepaald product even niet snel uitgeleverd kan worden. Wij zullen altijd proberen om dit op een of andere manier op te lossen maar helaas soms is een langere levertijd niet te voorkomen. Wij laten u dit weten via de orderstatus. Mocht u snel iets nodig hebben, kunt u ons altijd vooraf even een email sturen met product voorraad vraag.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie periode toe.
Met vriendelijke groet
Aquaplantsonline