Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten

LAATSTE WEKEN DECEMBER

Zoals u weet zijn de laatste weken van December richting de feestdagen altijd erg druk bij PostNL. PostNL heeft dan erg veel pakketten te verwerken wat zeker vertraging met zich zal meebrengen. Daarom zijn onze verzenddagen aangepast in de December maand.

Orders met planten: verzenden wij altijd op de maandag, woensdag en donderdag. Om te zorgen dat uw planten goed aankomen voor de feestdagen hebben wij besloten om woensdag 18 December de laatste orders met planten te verzenden zodat uw order voor het weekend of in het weekend bij u wordt afgeleverd. De twee weken daarna is het niet meer mogelijk om orders met planten te verzenden. De kwekerij is namelijk gesloten in week 51 (23-12 t/m 29-12). 2 Januari 2020 gaan wij weer beginnen met het verzenden van orders met planten.

Orders zonder planten: verzenden wij elke dag van de week (ma t/m vrij) behalve 1e en 2e kerstdag en nieuwjaar. De meeste leveranciers zijn gesloten vanaf 23-12 omdat zij niet meer kunnen garanderen dat onze bestelling op tijd gaat binnen komen. Wij hebben een grote voorraad maar deze kan natuurlijk op raken doordat de leveranciers niet meer verzenden.