• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

Hydra Filtron 1500 Ocean Free buitenfilter aquarium 150-600 liter

Ocean Free Hydra Filtron 1500 Ocean Free buitenfilter aquarium 150-600 liter

€289,95

Productomschrijving

Info:
Hydra Filtron 1500 Ocean Free buitenfilter aquarium 150-600 liter.

Een geweldige nieuwe manier van filteren van uw aquariumwater waardoor kans op algen aanzienlijk verminderd wordt. Het goed onderhouden van aquariumwater is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw aquarium. Toch kan dit weleens vergeten worden, of door omstandigheden snel achteruit gaan. Wanneer dit niet in de gaten gehouden wordt, kan dit de groei van planten tegen houden en de algen op laten komen. De Hydra Filtron zorgt voor een constante detoxificatie (verwijderen) van Ammonia (NH3 en Nitriet (NO2) waardoor de kwaliteit van het water optimaal blijft. Het filter is in staat om de natuurlijke filterprocessen met 50% te verbeteren. De Hydra Filtron’s 4-fase waterzuivering gaat verder dan de traditionele 3-fase filtratie (mechanisch, biologisch en chemisch), door de integratie van de revolutionaire Hydro-Pure technology, waarbij Hydroxyl Radicalen (•OH) gebruikt worden om de opstarttijd, gewoonlijk 4-5 weken te verminderen naar 1 week, geur te verminderen en een kristalhelder aquarium te verwezenlijken.
Fase 1: 3DM Nuggets, breekt grotere vaste stoffen af, en houdt zwevende deeltjes vast. Voorziet een groot hechtingsoppervlakte voor nuttige bacteriën die helpen met de biologische zuivering van giftige stoffen zoals ammonia en nitriet .
Fase 2: Bio Spons,  breekt fijnere vaste stoffen af, en houdt zwevende deeltjes vast. Voorziet hechtingsoppervlakte voor nuttige bacteriën die helpen met de verdere biologische zuivering van giftige stoffen zoals ammonia en nitriet.
Fase 3: 3DM beads, zorgt voor de grootste biologische oppervlakte voor nuttige bacteriën die helpen met de afbraak van giftige stoffen. Wattenvlies: verwijdert fijne deeltjes. Koolvlies: absorbeert opgeloste organische deeltjes en zware metalen om het effect van de Hydro-pure technology te optimaliseren.
Fase 4: voorkomt het “New tanksyndrome” door de constante afbraak van eiwitten en het neutraliseren van Ammonia en nitriet. Minder waterverversingen. Kristalhelder water. Minder geur van het water door de oxidatie van zwavelgebaseerde elementen.

Wat is Hydro-Pure technologie:
Hydro-Pure Technologie is een gepatenteerd water ontgiftend-, en zuiveringssysteem ontworpen voor aquariumhouders en dit voor zowel zoetwater- als zeewateraquarium. Het bestaat uit twee elektro-platen die een cartridge met speciaal Cata-Pure Media continu onder een lichte stroom zet. Hierdoor worden sterk reactieve hydroxyl (OH-) ionen aangemaakt.

De Cata-pure Media reactie produceert Hydroxyl Radicalen (•OH) in reactie met het water. Hydroxyl Radicalen (•OH) verminderen eiwitten, ammonia, nitriet en zwavel gebaseerde geurtjes, Biologisch zuiver en gezond water voor vissen en ongewervelden. De Cata-Pure patronen met de speciale Cata-Pure media mogen nooit vervangen worden door een ander product. Dit zou de werking van de Hydra verstoren. De patronen kunnen een jaar lang mee, maar dienen wel regelmatig schoongemaakt te worden.

Aquaria: 150 tot 600 liter.
Pompcapaciteit: 1500 liter / uur.
Circulatie: 900 liter / uur.
Opvoerhoogte: 2,0 meter.
Filterinhoud: 7 liter.
Verbruik: 23 watt.
Slangmaten: aanzuigzijde 19/25 mm, drukzijde 19/25 mm.
Inclusief filtermassa. (3DM Nuggets, Bio Spons, 3DM beads en Cata-Pure Media) helemaal compleet met slangen e.d.
Afmetingen: 403 x 272 x 272 (H x L x D)
Aantal patronen met Cata-Pure Media: 3 stuks (vervangen na 12 maanden) De Cata-Pure Media is te verkrijgen in een 1 stuks verpakking of in een 4 stuks verpakking. De Cata-Pure Media kunt u aanmelden bij onze Product Alert.


Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0