• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

Hydra Stream 2 Ocean Free voor aquarium 200-2000 liter (OUTLET)

Ocean Free Hydra Stream 2 Ocean Free voor aquarium 200-2000 liter (OUTLET)

€112,45 €149,95

Ocean Free

Hydra Stream 2 Ocean Free voor aquarium 200-2000 liter (OUTLET)

(0)

€112,45€149,95-25%

  • Artikelcode: outlet-hs-0035412

Bestel nu, betaal over 14 dagen met Klarna

  • Gratis verzending Vanaf €75,-

This product is available in the following variants:

Productomschrijving

Outlet:
Dit product gaat uit ons assortiment.

Info:

Hydra Stream 2 Ocean Free voor aquarium 200-2000 liter.

Een geweldige nieuwe manier van filteren van uw aquariumwater waardoor kans op algen aanzienlijk verminderd wordt. Het goed onderhouden van aquariumwater is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw aquarium. Toch kan dit weleens vergeten worden, of door omstandigheden snel achteruit gaan. Wanneer dit niet in de gaten gehouden wordt, kan dit de groei van planten tegen houden en de algen op laten komen. De Hydra Ocean Free zorgt voor een constante detoxificatie (verwijderen) van Ammonia (NH3 en Nitriet (NO2) waardoor de kwaliteit van het water optimaal blijft. Het filter is in staat om de natuurlijke filterprocessen met 50% te verbeteren. Dit filter wordt toegepast als uitbreiding, en verbetering van het bestaande filtersysteem. De Hydra Stream wordt aangesloten op de uitgang van de buitenfilter of opvoerpomp. De patroon met de speciale Cata-Pure media mag nooit vervangen worden door een ander product. Dit zou de werking van de Hydra verstoren. De patronen kunnen een jaar lang mee, maar dienen wel regelmatig schoongemaakt te worden.
Aquaria: 200 tot 2000 liter.
Pompcapaciteit: 800-3000 liter / uur.
Afmetingen: 335 x 85 (B x D)
Aantal patronen met Cata-Pure Media: 6 stuks (vervangen na 12 maanden) De Cata-Pure Media is te verkrijgen in een 1 stuks verpakking of in een 4 stuks verpakking. De Cata-Pure Media kunt u aanmelden bij onze Product Alert.

Wat is Hydro-Pure technologie:
Hydro-Pure Technologie is een gepatenteerd water ontgiftend-, en zuiveringssysteem ontworpen voor aquariumhouders en dit voor zowel zoetwater- als zeewateraquarium. Het bestaat uit twee elektro-platen die een cartridge met speciaal Cata-Pure Media continu onder een lichte stroom zet. Hierdoor worden sterk reactieve hydroxyl (OH-) ionen aangemaakt.

De voordelen van Hydro-Pure technologie:
Hydro-Pure Technology maakt een veilig en stabiel "Hydro-Pure Water" vergelijkbaar met die van natuurlijke rivieren en stromen die rijk zijn aan sporenelementen en mineralen. Zorgt voor helder water door ionisatie van het giftige ammoniak (NH3) in niet toxische ammonium (NH4 +), waardoor het schadelijke effecten voor vissen als gevolg van blootstelling aan toxische ammoniak helpt voorkomen. De Hydra zorgt voor vermindering van het aantal waterverversingen, waardoor u tijd en geld bespaard. Hydro-Pure technology is geschikt voor alle soorten van aquaria, zoetwater of zeewater met allerlei soorten van vissen, planten en koralen. Het voorkomt het "New tanks syndrome" en draagt bij tot stabiele ammonia, nitriet en nitraatwaarden.

Er is een keuze te maken tussen een interne of een externe Hydra. De interne Hydra werkt hetzelfde zoals een normale (intern)filter.
Intern zijn de volgende Hydra filters beschikbaar:
Hydra Nano Plus Ocean Free binnenfilter voor aquarium tot 50 liter,
Hydra 20 Ocean Free binnenfilter voor aquarium 50-100 liter,
Hydra 30 Ocean Free binnenfilter voor aquarium 100-200 liter,
Hydra 40 Ocean Free binnenfilter voor aquarium 200-500 liter,
Hydra 50 Ocean Free binnenfilter voor aquarium 500-800 liter.

De Hydra externe versie, Hydra stream is een in-line filter met ingebouwde Hydro-Pure Technology. Dit filter wordt toegepast als uitbreiding, en verbetering van het bestaande filtersysteem. De Hydra Stream wordt aangesloten op de uitgang van de buitenfilter of opvoerpomp.
Extern zijn de volgende Hydra filters beschikbaar:
Hydra Stream 1 Ocean Free voor aquarium 60-1200 liter,
Hydra Stream 2 Ocean Free voor aquarium 200-2000 liter,
Hydra Stream 3 Ocean Free voor aquarium 400-2500 liter.

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »