Welkom
Vinden
Uw mening
Uw mening
Nieuwsbrief
iPlant
Leveranciers

Nieuws artikelen

DRUKTE VERVOERDERS - 03-12-2018
Beste klant, Door de enorme drukte bij de meeste pakket vervoeders, kan het zijn dat uw pakket later aankomt dan gebruikelijk. Een van de belangrijkste redenen voor de vertraging zou Black Friday zijn. „Dat was ongelooflijk groot dit jaar” laat de Consumentenbond weten. „In Combinatie met Sinterklaas leidt dit tot enorme drukte.” Het is altijd vervelend wanneer een pakket vertraging heeft, maar wij verpakken o.a. de planten e.d zeer goed in zodat de eventuele vertraging geen probleem zal zijn. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Aquaplantsonline ..
Nieuwe AVG - 18-05-2018
Op basis van de nieuwe Europese privacywet GDPR/AVG die 25 Mei 2018 ingaat, hebben we onze Privacy Policy geüpdatet. Zo krijgt u onder andere meer inzicht in de persoonsgegevens die we van u verzamelen en voor welke doeleinden we ze gebruiken. Via de link hieronder kunt u onze Privacy Policy bekijken. Klik hier voor de nieuwe Privacy Policy   ..
Aquaplantsonline heeft een schitterende ebook geschreven over het behandelen en inkorten van de aquariumplanten. Via de link hieronder kunt u de ebook downloaden (PDF) Klik hiervoor de e-book. Wilt u liever dit boek in een mooie printversie, klik dan op de link hieronder om de printversie in uw winkelwagen te plaatsen. Klik hiervoor de printversie. ..
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden - Aquaplantsonline © 2018  -  Realisatie: Noventief