Vivarium beurs Maand aktie
Vinden
Uw mening
Uw mening
Nieuwsbrief
iPlant
Leveranciers

Nieuws artikelen

Dit jaar staat Aquaplantsonline op het vivarium 2017 (Zaterdag 18 november en Zondag 19 November) Voor meer info Vivarium beurs. Voor het opbouwen van onze stand kunnen wij vrijdag 17 november 2017 geen verzendingen doen.  Tevens zijn wij telefonisch op die dag niet bereikbaar, emails worden op een later tijdstip uiteraard beantwoord. De maandag verzenddag blijft gewoon zoals deze is en u krijgt altijd een orderstatus update wanneer uw order klaar is voor verzending. Wij hopen u te zien op stand 40 op het vivarium! Met vriendelijke groet Aquaplantsonline. ..
Vivarium beurs - 21-09-2017
Jaarlijks brengt Vivarium alle aspecten van de Vivarium hobby bij elkaar: Aquarium, Terrarium en Paludarium. De Vivarium beurs is maar liefst 14,000 m2 beursvloer groot, met al het moois dat in onze hobby's te zien en te beleven is. Daarbij maakt de bezoeker kennis met vele aspecten van onze hobby; van zeewater tot kevers, van garnalen tot slangen, van aquascaping tot biotopen en van schorpioenen tot betta's. Het is allemaal te zien en vooral te beleven op Vivarium! Dit jaar staat Aquaplantsonline ook op deze schitterende beurs. Wij hebben standnummer 40 en wij staan daar met verschillende soorten planten en natuurlijk andere producten. Helaas hebben wij geen ruimte om alles mee te nemen wat wij in onze webshop verkopen en daarom maken wij een leuke en interessante assortiment producten die wij gaan meenemen. Wegens de enorme drukte kunnen wij helaas geen bestellingen die geplaatst zijn in onze webshop, meenemen naar de beurs. Wij hopen op uw begrip hiervoor en zien u graag 18 o..
Klik hier voor de Nieuwsbrief Oktober 2017. ..
Aquaplantsonline heeft een schitterende ebook geschreven over het behandelen en inkorten van de aquariumplanten. Via de link hieronder kunt u de ebook downloaden (PDF) Klik hiervoor de e-book. Wilt u liever dit boek in een mooie printversie, klik dan op de link hieronder om de printversie in uw winkelwagen te plaatsen. Klik hiervoor de printversie. ..
APO TOPPER - 18-04-2017
Wat houd de term APO TOPPER in? De kwekerij geeft aan ons door dat hij bepaalde planten ons scherp kan aanbieden voor een bepaalde periode. Daarom kan de APO TOPPER ieder moment veranderen. Typ in de zoekfunctie naar APO TOPPER en u ziet in een oogopslag welke planten tijdelijk zeer scherp zijn afgeprijsd. APO TOPPER link: http://bit.ly/2op8MaX ..
NIEUW Product Alert - 27-03-2017
Nieuw bij Aquaplantsonline is de Product Alert. Met de Product Alert kunt u wanneer u een geregisteerde klant bent heel eenvoudig uw filtermaterialen die een verbruikduur hebben invoeren. U krijgt dan een e-mail wannneer deze vernagen dient te worden. Voor meer info klik op de link (PDF) Klik hier voor de uitleg Product Alert. ..
Klaar voor verzending maandag: Uw bestelling staat klaar om maandag door ons ingepakt te worden. Later op de dag zal PostNL uw pakket bij ons ophalen. De levering zal dan de volgende dag zijn, of eventueel de dag daarna. De Post levert in 24-48 uur. Klaar voor verzending woensdag: Uw bestelling staat klaar om woensdag door ons ingepakt te worden. Later op de dag zal PostNL uw pakket bij ons ophalen. De levering zal dan de volgende dag zijn, of eventueel de dag daarna. De Post levert in 24-48 uur. Klaar voor verzending donderdag: Uw bestelling staat klaar om donderdag door ons ingepakt te worden. Later op de dag zal PostNL uw pakket bij ons ophalen. De levering zal dan de volgende dag zijn, of eventueel de dag daarna. De Post levert in 24-48 uur. Klaar voor verzending: Uw bestelling staat klaar om deze dag door ons ingepakt te worden. Later op de dag zal PostNL uw pakket bij ons ophalen. De levering zal dan de volgende dag zijn, of eventueel de dag daarna. De Post levert in 24-..
Aquaplantsonline © 2017  -  Realisatie: Noventief - IP: 54.166.203.76