Welkom
Vinden
Uw mening
Uw mening
Nieuwsbrief
iPlant
Leveranciers

Nieuws artikelen

VAKANTIE - 24-07-2018
Aquaplantsonline gaat gewoon door in de vakantie. Ook in de zomer verzenden wij graag voor je! De zomervakanties zijn nu officieel begonnen en natuurlijk gaan wij van Aquaplantsonline ook genieten van een vakantie. Door ons geweldige team en goede planning hebben wij er voor kunnen zorgen dat de verzendingen door blijven gaan in de zomermaanden. Er zijn wel een paar aanpassingen: Zo kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn maar u kunt altijd een bericht inspreken zodat wij u terug bellen als daar een geschikt moment voor is. Of u kunt een email sturen naar info@aquaplantsonline.nl Ophaalmomenten tijdens vakantiemaanden niet of beperkt mogelijk. Als u een ophaal bestelling plaatst in de online shop komen wij terug met een reactie of het ophalen mogelijk is en op welke momenten. Deze kunnen dus afwijken van de normale tijden/dagen. Tevens maken wij u er op attent dat leveranciers van ons wellicht wel dicht zijn in de vakantie periode. Ondanks dat onze voorraa..
Nieuwe AVG - 18-05-2018
Op basis van de nieuwe Europese privacywet GDPR/AVG die 25 Mei 2018 ingaat, hebben we onze Privacy Policy geüpdatet. Zo krijgt u onder andere meer inzicht in de persoonsgegevens die we van u verzamelen en voor welke doeleinden we ze gebruiken. Via de link hieronder kunt u onze Privacy Policy bekijken. Klik hier voor de nieuwe Privacy Policy   ..
Spring Sale - 24-04-2018
Spring Sale bij Aquaplantsonline. De afgelopen zomerse dagen hebben voor aktie kriebels gezorgd! Klik snel op de onderstaande link om alle aanbiedingen te zien. Of type in de zoekfuntie op de webshop het woord Sale. http://bit.ly/2qTQjaD ..
Klik hier voor de Nieuwsbrief april 2018. ..
Aquaplantsonline heeft een schitterende ebook geschreven over het behandelen en inkorten van de aquariumplanten. Via de link hieronder kunt u de ebook downloaden (PDF) Klik hiervoor de e-book. Wilt u liever dit boek in een mooie printversie, klik dan op de link hieronder om de printversie in uw winkelwagen te plaatsen. Klik hiervoor de printversie. ..
Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden - Aquaplantsonline © 2018  -  Realisatie: Noventief