Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
  • Sera Floredepot 2,4 kg, voedingsbodem Voedingsbodem

Info:
Sera Floredepot 2,4 kg, voedingsbodem.

Floredepot geeft aan de planten in de opgroeifase de voedingsstoffen af die de planten voor krachtige wortels en groene bladeren nodig hebben. Floredepot is een goede basis voor een succesvolle verzorging van planten. Sera floredepot wordt bij een nieuw in te richten aquarium onder de eigenlijke bodemgrond (zand, kiezel) geplaatst. Het uitgebalanceerde mengsel van zand, turf, essentiële voedingsstoffen en sporenelementen maakt een snelle groei van de planten en het verzorgen van de planten tijdens het vastgroeien (4 – 6 weken) mogelijk. Door de speciale structuur van de bodemgrond wordt de vorming van krachtige wortels gestimuleerd. Het is echter vrij van nitraat en fosfaat. De speciale actiefpellets van poreus materiaal zijn een optimaal vestigingsgebied voor de mineralisatie van organisch gebonden stoffen die voor planten een beschikbare voedingstoffen zorgen.
Sera Floredepot wordt voor een nieuwe inrichting van het aquarium of voor het vernieuwen van de bodem in een ca. 2 cm hoge laag direct over de aquariumbodem verdeeld. Daarop komt dan eengoed dekkende laag van minimaal 4 cm aquariumgrind/zand.
Inhoud: 2,4 kg in zak.
Aquaria: 50 liter.

Tip: Mocht u voedingsbodem overhouden, dan kunt u deze met wat water mengen tot een vloeibare stof en deze in een ijsblokjes bak gieten. Wanneer u na een tijdje op een plek extra voeding nodig heeft dan kunt u een bevroren blokje voeding in de grond drukken. Het blokje smelt en de voeding is beschikbaar voor de planten. (plaats het blokje wel zeer snel in de bodem omdat het blokje al gaat smelten wanneer het in contact komt met het water)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Sera Floredepot 2,4 kg, voedingsbodem

  • Merken Sera
  • Model: se-03378
  • Spaarpunten: 9
  • €10,95

  • Prijs in spaarpunten: 302

Gerelateerde producten

Tags: Voedingsbodem