• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

JBL NovoGranoColor mini refill 100 ml, granulaatvoer

JBL JBL NovoGranoColor mini refill 100 ml, granulaatvoer

€5,20

Productomschrijving

Info:
JBL NovoGranoColor mini refill 100 ml, granulaatvoer.

Navulling voor de JBL NovoGranoColor mini. Het doseerdeksel van de serie Grano mini kan eenvoudig op het nieuwe potje voer worden gedraaid. Dit product bevat dezelfde ingrediënten als het originele potje NovoGranoColor mini.
Kleurvoer in mini-granulaatvorm voor kleine aquariumvissen. Met doseersysteem. 1x click voldoet voor 5 vissen van 3-10 cm. Vertroebelt het water niet. Krachtige en gezonde groei met weinig waterbelasting door een natuurlijk uitgebalanceerde proteïne-vetverhouding. Speciaal geselecteerde grondstoffen met waardevolle carotenoïden en omega3 vetzuren. De Carotenoïden en diverse onverzadigede vetzuren versterken op een natuurlijke en gezonde manier de schitterende kleuren van de vissen.

Het zwemgedrag van granulaat uit de JBL Grano serie is zo gemaakt dat een deel drijft, een deel zweeft en een deel zinkt. De afstand van de verpakking tot het wateroppervlak bij het voeren heeft evenwel geen invloed: vanaf grotere hoogte (>15 cm) breekt het granulaat de wateroppervlaktespanning en zinkt sneller als wanneer het van mindere hoogte (<15 cm) gebeurt. Dan blijft het langer aan de oppervlakte drijven. Zo kan beter op de eetbehoefte van de visser ingegaan worden. Vissen met een naar boven gerichte bek zoals karpers en bijlzalmen eten eerder aan de oppervlakte. Vissoorten met een naar voren gerichte bek zoals maanvissen en discusvissen eten het liefste het in het water zwevende voer. Vissen met een naar beneden gerichte bek zoals katvissen en karpers eten het liefste van de bodem. Dit betekent echter niet dat de vissen alleen maar in de hierboven beschreven vorm kunnen eten. Het is alleen de meest natuurlijke wijze voor hen die zich in de loop van de evolutie aangepast heeft. Roggen, bekende bodemeters, leren heel snel dat zij, op hun rug liggend, heel eenvoudig voeding van het wateroppervlak kunnen opnemen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0