• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

JBL ProFlora Bio160 CO2, professionele bio CO2 set voor aquarium tot 160 liter

JBL JBL ProFlora Bio160 CO2, professionele bio CO2 set voor aquarium tot 160 liter

€38,75

Productomschrijving

Info:
JBL ProFlora Bio160 CO2, professionele bio CO2 set voor aquarium tot 160 liter.

Zorgt voor goed groeiende, mooie planten. Zelfs gevoelige planten groeien zichtbaar beter. Montage in enkele minuten. Met professionele mini-CO₂-diffusor (JBL ProFlora Taifun S) voor snelle verhoging van het CO₂-gehalte van het water zonder verliezen. Voorziet aquaria van 50-160 l gedurende 80 dagen van het voornaamste plantenvoedsel kooldioxide (CO₂). De bio-componenten (JBL ProFlora BioRefill) worden los verkocht en starten het systeem voor de volgende 40 dagen.

Wat is biologische CO2-bemesting? CO2 is het hoofdvoedsel dat alle aquariumplanten nodig hebben om gezond en krachtig te kunnen groeien. Daarbij voorzien zij vissen en andere organismen van essentiële zuurstof. JBL ProFlora Bio80 en Bio160 produceren op natuurlijke wijze CO2 uit een organisch substraat als gevolg van de activiteit van ongevaarlijke microorganismen. Een speciaal door JBL ontwikkeld opslagsysteem in het substraat zorgt voor een praktisch constante productie van CO2 gedurende ca. 40, respectievelijk 80, dagen. JBL ProFlora Bio80 en Bio160 zijn zeer eenvoudig en handig in het gebruik en hebben geen hoge druk gasfles nodig.

Inhoud: reactietank, JBL ProFlora BioRefill, inzetfilter voor deksel van reactietank, terugloopbeveiliging JBL ProFlora SafeStop, thermomantel voor reactietank, tweezijdige klevende plakstrip, schroeven voor wandmontage, CO2-diffusor JBL Proflora Taifun S (compleet met clipzuignap en 3 m CO2slang.

Opbrengst: welke aquaria met behulp van JBL ProFlora Bio 160, van voldoende CO2 voorzien kunnen worden, is afhankelijk van de carbonaathardheid (KH) van het water. De onderstaande info is een schatting voor de grote van het aquarium:
JBL ProFlora Bio160: KH 2 = 160 liter, KH 4 = 130 liter, KH 6 = 110 liter, KH 8 = 80 liter, KH 10 = 50 liter.
Aquaria: 50-160 liter.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0