• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

JBL ProFlora Bio80 CO2, Bio CO2 set met mini-diffusor voor aquarium tot 80 liter

JBL JBL ProFlora Bio80 CO2, Bio CO2 set met mini-diffusor voor aquarium tot 80 liter

€27,75

Productomschrijving

Info:
JBL ProFlora Bio80 CO2, Bio CO2 set met mini-diffusor voor aquarium tot 80 liter.

Zorgt voor goed groeiende, mooie planten. Zelfs gevoelige planten groeien zichtbaar beter. Montage in enkele minuten. Met professionele mini-CO2 diffusor (JBL ProFlora Taifun P) voor verhoging van het CO2 gehalte van het water zonder verliezen. Voorziet aquaria van 12–80 l gedurende 40 dagen van het voornaamste plantenvoedsel kooldioxide (CO2). De bio-componenten (JBL ProFlora BioRefill) worden los verkocht en starten het systeem voor de volgende 40 dagen.

Wat is biologische CO2-bemesting? CO2 is het hoofdvoedsel dat alle aquariumplanten nodig hebben om gezond en krachtig te kunnen groeien. Daarbij voorzien zij vissen en andere organismen van essentiële zuurstof. JBL ProFlora Bio80 en Bio160 produceren op natuurlijke wijze CO2 uit een organisch substraat als gevolg van de activiteit van ongevaarlijke microorganismen. Een speciaal door JBL ontwikkeld opslagsysteem in het substraat zorgt voor een praktisch constante productie van CO2 gedurende ca. 40, respectievelijk 80, dagen. JBL ProFlora Bio80 en Bio160 zijn zeer eenvoudig en handig in het gebruik en hebben geen hoge druk gasfles nodig.

Opbrengst: welke aquaria met behulp van JBL ProFlora Bio80, van voldoende CO2 voorzien kunnen worden, is afhankelijk van de carbonaathardheid (KH) van het water. De onderstaande info is een schatting voor de grote van het aquarium:
JBL ProFlora Bio80: KH 2 = 80 liter, KH 4 = 60 liter, KH 6 = 50 liter, KH 8 = 40 liter, KH 10 = 30 liter.

Inhoud: reactietank, JBL ProFlora BioRefill, klittenband, inzetfilter voor deksel van reactietank, terugloopbeveiliging JBL ProFlora SafeStop, diffusor JBL ProFlora Taifun P met clipzuignap, CO2-slang JBL ProFlora T3 Black 3 meter.
Aquaria: 12-80 liter.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0