• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

JBL ProFlora Bio80 eco CO2, eenvoudige bio CO2 set voor aquarium tot 80 liter

JBL JBL ProFlora Bio80 eco CO2, eenvoudige bio CO2 set voor aquarium tot 80 liter

€9,99

Productomschrijving

Info:
JBL ProFlora Bio80 ecco CO2, eenvoudige bio CO2 set.

Voordelige Bio-CO₂ set voor mooie planten. Zichtbaar succes door prachtig groeiende planten, en daarom minder algen. Voorziet aquaria van 12-80 l gedurende 40 dagen van het voornaamste plantenvoedsel kooldioxide (CO₂). Eenvoudige montage. Binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Bio-componenten (JBL ProFlora BioRefill) zijn los verkrijgbaar en maken het systeem weer gebruiksklaar voor de volgende 40 dagen.

Wat is biologische CO2-bemesting? CO2 is het hoofdvoedsel dat alle aquariumplanten nodig hebben om gezond en krachtig te kunnen groeien. Daarbij voorzien zij vissen en andere organismen van essentiële zuurstof. JBL ProFlora Bio80 ecco, Bio80 en Bio160 produceren op natuurlijke wijze CO2 uit een organisch substraat als gevolg van de activiteit van ongevaarlijke microorganismen. Een speciaal door JBL ontwikkeld opslagsysteem in het substraat zorgt voor een praktisch constante productie van CO2 gedurende ca. 40, respectievelijk 80, dagen. JBL ProFlora Bio80 en Bio160 zijn zeer eenvoudig en handig in het gebruik en hebben geen hoge druk gasfles nodig.

Opbrengst: welke aquaria met behulp van JBL ProFlora Bio80 ecco, van voldoende CO2 voorzien kunnen worden, is afhankelijk van de carbonaathardheid (KH) van het water. De onderstaande info is een schatting voor de grote van het aquarium:
JBL ProFlora Bio80 ecco: KH 2 = 80 liter, KH 4 = 60 liter, KH 6 = 50 liter, KH 8 = 40 liter, KH 10 = 30 liter.

Inhoud: JBL voorraadfles, JBL ProFlora BioRefill, JBL ProFlora T3 Black 2 meter, zuignap en uitstromer.
Aquaria: 12-80 liter.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0