Vinden
Uw mening
Leveranciers
Nieuwsbrief
iPlant

JBL SilikatEx Rapid

JBL SilikatEx Rapid
JBL SilikatEx Rapid JBL SilikatEx Rapid
Merk: JBL
Model:
jbl-6234700

Spaarpunten: 18
Prijs:
€21,95

Excl. BTW: €18,14
Prijs in spaarpunten: 605
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Info:
JBL SilicatEx.

Kiezelalgen vormen een bruinachtige aanslag op planten, bodem en decoraties. Ze worden gevormd wanneer het water meer dan 0,4 mg/l kiezelzuren/silicaat (SiO2) bevat. Vaak komen de kiezelzuren met het leidingwater mee. De kiezelalgen gebruiken de kiezelzuren voor het opbouwen van het skelet. Voor het bestrijden onttrekt u eenvoudigweg de kiezelzuren aan het water en de algen sterven af of kunnen zich bij voorbaat niet ontwikkelen. Het onderscheiden van kiezelalgen/ smeeralgen:
Beide algengroepen kunnen er hetzelfde uitzien. Wanneer je ze echter tussen de vingers neemt voel je het verschil. Smeeralgen voelen ook na langere tijd wrijven slijmerig aan terwijl kiezelwieren eerder ruw aanvoelen. SilikatEx Rapid verwijdert silicaat uit zoet- en zoutwateraquaria. Hierdoor wordt de voedingsbodem aan ongewenste kiezelalgen (bruine aanslag) onttrokken. SilikatEx Rapid verwijdert eveneens fosfaat en controleert zo de groei van andere algensoorten. Het filtermateriaal creëert natuurlijke leefomstandigheden.
Het werkt heel eenvoudig: spoelen, in de filterbuidel (bijgevoegd) doen en in het filter plaatsen. Na één tot twee weken uitspoelen. Gegarandeerd effectief, bindt tot 30,000 mg silicaat (SiO2)/ kg. Inclusief netbuidel en sluitclip.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:JBL Silicaat SiO2 test set
€15,95
Aquaplantsonline © 2017  -  Realisatie: Noventief - IP: 54.166.123.247