Welkom
Vinden
Uw mening
Nieuwsbrief
iPlant
Leveranciers

Juwel EccoSkim, oppervlakte afzuiger

Juwel EccoSkim, oppervlakte afzuiger
Juwel EccoSkim, oppervlakte afzuiger Juwel EccoSkim, oppervlakte afzuiger Juwel EccoSkim, oppervlakte afzuiger Juwel EccoSkim, oppervlakte afzuiger
Merk: Juwel
Model:
hs-0006554

Spaarpunten: 27
Prijs:
€32,95

Excl. BTW: €27,23
Prijs in spaarpunten: 908
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Info:
Juwel EccoSkim, oppervlakte afzuiger.

De Juwel EccoSkim is de compacte en energiezuinige oppervlaktezuiger voor alle aquaria. De Juwel EccoSkim combineert de productvoordelen van een compacte oppervlaktezuiger met een hoog, verstelbaar oppervlak-zuigvermogen. Met een vermogen van 300l/u en een verbruik van slechts 4,4W garandeert de Juwel EccoSkim een effectieve afzuiging van het oppervlak bij zoet- en zeewateraquaria. De zuigkracht van de Juwel EccoSkim is zo hoog, dat biofilm en andere organische resten in een oogwenk van het wateroppervlak verwijderd zijn. Zonder biofilm en andere verontreiniging komt er meer licht op de bodem, zodat het zuurstofgehalte hoger wordt. Dit stimuleert de vitaliteit van uw planten en vissen.

De Juwel EccoSkim kan in alle aquaria van Juwel worden gebruikt. Dankzij de filterophanging kunt u heel simpel de EccoSkim direct op het binnenfilter van Juwel aanbrengen. Verontreinigingen op het wateroppervlak worden effectief afgezogen en direct naar het Juwel binnenfilter vervoerd. Dankzij de passende zuigerhouder is de Juwel EccoSkim geschikt voor gebruik in alle gangbare glazen aquaria. De vlotter van de JUWEL EccoSkim past zich direct op het waterpeil aan het heeft dus altijd de ideale positie voor een effectieve oppervlakafzuiging. De vlotter van de Juwel EccoSkim past zich direct op het waterpeil aan het heeft dus altijd de ideale positie voor een effectieve oppervlakafzuiging. De afzuigsterkte van de Juwel EccoSkim is individueel te verstellen. Door aan de regelbuis te draaien kan de sterkte op de behoeftes van uw aquarium worden aangepast.

Aquaria: tot 80 liter.
Afmeting: 8x3,5x17,5cm.
Incl. pomp: Eccoflow 300, 300l/h, 4,4 Watt.
Pompcapaciteit: 300 l/h.
Stroomverbruik: 4,4 watt.
Kabellengte: 238 cm.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Privacy verklaring - Algemene Voorwaarden - Aquaplantsonline © 2019  -  Realisatie: Noventief