Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
  • Aquatlantis Easy LED Universal 2.0 Marine Blue 1047 mm NIEUW Aquatlantis

Info:
Aquatlantis Easy LED Universal 2.0 Marine Blue 1047 mm NIEUW.

De nieuwe innovatieve EASY LED UNIVERSAL 2.0 van Aquatlantis is een hoge kwaliteit LED systeem met twee onafhankelijke kanalen. De Easy LED Universal 2.0 is de vernieuwde uitvoering van de andere Easy LED Universal. De Easy LED Universal 2.0 is gemaakt van grijs kunststof en aluminium met verbeterde koeling ribben, voor een betere afvoer van de warmte. Tevens is dit LED systeem uitgevoerd met hoge kwaliteit LED in verschillende kleuren zodat alle kleuren die nodig zijn voor een goede fotosynthese aanwezig zijn en met een besparing van ongeveer 50% van de energie. De LED's hebben een lichtbundel met een hoek van 120 graden voor een uitstekende lichtverdeling. Wanneer u gebruik maakt van de Aquatlantis Luminus Smart LED Controller (niet meegeleverd), dan kunt u beide kanalen volledig onafhankelijk van elkaar aansturen en dimmen met een maximum van 5A (ampere) per kanaal. Uw bestaande T5 of T8 TL-buizen zijn gemakkelijk te vervangen door deze LED-units. De LED-units passen erg makkelijk in dezelfde fitting als de T5 of T8 buizen. De Easy LED Universal 2.0 kan ook op het aquarium bevestigd worden met de meegeleverde uitschuifbare houders de Easy LED extendable brackets (inbegrepen). Wanneer u deze ledverlichting gebruikt in een bestaande T5 of T8 lichtbalk, dan dient u te zorgen dat de TL lichtbalk altijd van het stroom afgehaald wordt. De ledverlichting heeft namelijk zijn eigen voedingsadapter. Met behulp van de Aquatlantis Luminus Smart LED Controller (niet meegeleverd) kunt u de LED-unit eenvoudig dimmen. Met de speciale kabel kit zelfborgend (niet meegeleverd) kunt u de LED-unit eenvoudig ophangen aan uw plafond.

Wattage: 52 watt,
Voedingsadapter: 24V-2,5A incl. splitter kabel meegeleverd,
Kleur temperatuur: 0 Kelvin (K). Wat betekent Kelvin, Lux en Lumen en wat is belangrijk bij LED verlichting?,
Lumen (lm): 3000,
%LEDs: 58% Cool White, 0% Warm White, 42% Blue, 0% Red,
CRI: 80,
Branduren: 50.000 uren.
LED lichtbreedte: 120 graden.
Vervanger voor: T5 54 watt 1047 mm TL lampen.
Geschikt voor de volgende Juwel modellen: Juwel Rio 240, Rio 300, Vision 250, Vision 260 en Panorama 200. En eventueel andere merken aquarium met dezelfde TL lengte van 1047 mm.
Aquarium: van 105 - 130 cm,
Garantie: 3 jaar.

Wanneer u graag meer informatie nodig heeft, kunt u ons altijd e-mailen of bellen. Wij leggen u graag uit hoe alles werkt. De Youtube filmpjes zijn gemaakt met de Freshwater (zoetwater) uitvoering.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Aquatlantis Easy LED Universal 2.0 Marine Blue 1047 mm NIEUW

  • Merken Aquatlantis
  • Model: hs-0004924
  • Spaarpunten: 219
  • €265,95

  • Prijs in spaarpunten: 7326

Gerelateerde producten

Tags: LED Verlichting, Unboxing, How to,