• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

NEW Chihiros Doctor 3 in 1 Bluetooth 5 t/m 810 liter (TWEEDEKANS)

Chihiros Doctor NEW Chihiros Doctor 3 in 1 Bluetooth 5 t/m 810 liter (TWEEDEKANS)

€96,75 €107,50

Productomschrijving

Tweedekans
Dit product is kort gebruikt, maar was niet naar verwachting.
Product is door ons gecontroleerd en getest, kabel van elektrode heeft minimale verkleuring. Normale garantie geldig op dit product.

NEW Chihiros Doctor 3 in 1 Bluetooth 5 t/m 810 liter

NEW Chihiros Doctor Bluetooth 3 in 1 is tegen algen en ziekten, geschikt voor aquaria van 5 t/m 810 liter.
Met downloadbare Nederlandse handleiding!

Niets is vervelender dan groene algen in een een aquarium. Helaas gebeurt dit al te vaak. De oorzaken vanalgen zijnverschillend,overmatiglicht, voeding (stikstof, fosfor) uit de bodem, kooldioxide etc. Groene algen zijn de voorloper van de planten evolutieproces, het heeft namelijk veelgemeen met onze waterplanten. Omdatde benodigde elementenvoor de groei van waterplanten vergelijkbaar zijn met de elementen die algen nodig hebben, zullen er veel algenontstaan in een goed beplant aquarium. 10dagenna het opzetten van een nieuw aquarium, zullen er al algenzichtbaar zijn voorhet bloteoogen deze zijn na 2 maanden alleen maar meer geworden. Algennemennietalleenvoedingweg van de planten, maarzij blokkeren ook het licht voor de planten, waardoor de planten groei zal stagneren.

Na ontwikkeling van 2 generaties Chihiros Doctor, is er nu de nieuwe “NEW Chihiros Doctor Bluetooth 3 in 1”. Deze uitvoering vervangt alle ander Chihiros Doctor’s. Alle mogelijkheden van de vorige versies zitten allemaal nu in één apparaat. De NEW Chihiros Doctor Bluetooth 3 in 1 heeft drie hoofdinstellingen namelijk: Aquariumplanten, of Vissen, of Garnalen. De instelling Aquariumplanten remt de groei van groene algen en bevorderd de groei van de planten. Bevorderd de opname van de micro elementen en daarbij de groei van de planten. Verbeterd de photosynthese (fotosynthese) van de planten en daardoor ook het ecosysteem in uw aquarium. De instelling Vissen heeft als doel om de vissen te beschermen tegen allerlei ziekten zoals Aeromons hydrophila, herpes, fungal, coliforms en andere ziekten. Op de huid van vissen komen meerdere soorten bacteriën voor. De meesten zijn niet pathogeen en daarom niet schadelijk. Pathogeen is een ziekteverwekker van biologische oorsprong. Door verschillende secundaire oorzaken kunnen sommige bacteriën wel pathogeen worden, en dan zeker schadelijk zijn voor de vissen. De instelling “Vissen” elimineert continue de pathogene bacteriën en voorkomt hiermee biologische visziekten. De instelling Garnalen heeft hetzelfde doel als de instelling Vissen. Deze instelling elimineert continue de pathogene bacteriën die schadelijk zijn voor garnalen.

Omdat de NEW Chihiros Doctor Bluetooth 3 in 1 niet werkt met UV licht zoals een UV filter, is het niet nodig om extra goede filter bacteriën toe te voegen aan het water. NEW Chihiros Doctor Bluetooth 3 in 1 zal de speciale mist niet continue uit de reactor laten komen. De NEW Chihiros Doctor Bluetooth 3 in 1 regelt het allemaal zelf.

LET OP: Het aquariumwater kan in elk aquarium verschillend zijn. De TDS (Total Dissolved Solids, de hoeveelheid opgeloste stoffen in het water) mag namelijk niet hoger zijn dan 500 TDS. Wanneer u een plantenvoeding met een hoog geconcentreerd ijzer gebruikt, dan is het aan te bevelen om de Chihiros Doctor elektrode tijdelijk een dag uit het aquarium te halen omdat het ijzer in de voeding negatief kan werken op de elektrode. Gebruik de NEW Chihiros Doctor Bluetooth 3 in 1 niet in een overbevolkt aquarium met zeer gevoelige vissen, en niet samen met de Ocean Free Hydra filter. Gebruik de NEW Chihiros Doctor Bluetooth 3 in 1 nooit in een zeewater aquarium.

Gebruik:

  • Bij een nieuw of nieuw ingericht aquarium het product na 3-5 dagen installeren nadat al de vertoebeling compleet verwijderd is.
  • Bij een reeds ingericht aquarium (langer dan 1 maand) het product na het compleet verwijderen van algen en vertroebeling installeren. (Alleen voor waterplanten functie, bij andere functies is dit niet noodzakelijk.)
  • Bluetooth uitvoering en werkt daarom met een gratis APP (Chihiros Magic) Deze APP is voor meerdere producten van Chihiros maar gebruik alleen de Chihiros Doctor gedeelte.

De elektrode dient schoongemaakt te worden wanneer deze vervuild is. Doe 20 gram citroenzuur in 100 ml gezuiverd water en los dit op. Dompel de reactor volledig in deze oplossing en laat het twee uur inwerken. Reinig vervolgens het plastic met een zachte spons. Gelieve het metaalgaas niet wassen, aangezien er een speciale coating is gebruikt.

Specificaties:
Diameter van elektrode: 5,0 cm
Stroomaansluiting: 100-240V / 50-60 Hz
Kabellengte van elektrode: ca. 86 cm
Kabellengte van stroomstekker tot IC controller ca. 185 cm

Garantie:
 
IC kastje: 1 jaar
Elektrode: 3 maanden

Download: gebruiksaanwijzing

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »