Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
Uitstekende klantenservice

Info:
NEW Chihiros Doctor 3 in 1 Bluetooth, tegen algen en ziekten 0-1050 liter. NIEUWSTE UITVOERING MET BLUETOOTH (Met Nederlandse handleiding!)

Niets is vervelender dan groene algen in een een aquarium. Helaas gebeurt dit al te vaak. De oorzaken van algen zijn verschillend, overmatig licht, voeding (stikstof, fosfor) uit de bodem, kooldioxide etc. Groene algen zijn de voorloper van de planten evolutie proces, het heeft namelijk veel gemeen met onze waterplanten. Omdat de benodige elementen voor de groei van waterplanten vergelijkbaar zijn met de elementen die algen nodig hebben, zullen er veel algen ontstaan in een goed beplant aquarium. 10 dagen na het opzetten van een nieuw aquarium, zullen er al algen zichtbaar zijn voor het blote oog en deze zijn na 2 maanden alleen maar meer geworden. Algen nemen niet alleen voeding weg van de planten, maar zij blokkeren ook het licht voor de planten, waardoor de planten groei zal stagneren.

Na ontwikkeling van 2 generaties Chihiros Doctor, is er nu de nieuwe “New Chihiros Doctor 3 in 1 Bluetooth”. Deze uitvoering vervangt alle ander Chihiros Doctor’s. Alle mogelijkheden van de vorige versies zitten allemaal nu in één apparaat. De New Chihiros Doctor 3 in 1 Bluetooth heeft drie hoofdinstellingen namelijk: Aquariumplanten, of Vissen, of Garnalen. De instelling Aquariumplanten remt de groei van groene algen en bevorderd de groei van de planten. Bevorderd de opname van de micro elementen en daarbij de groei van de planten. Verbeterd de photosynthese (fotosynthese) van de planten en daardoor ook het ecosysteem in uw aquarium. De instelling Vissen heeft als doel om de vissen te beschermen tegen allerlei ziekten zoals Aeromons hydrophila, herpes, fungal, coliforms en andere ziekten. Op de huid van vissen komen meerdere soorten bacteriën voor. De meesten zijn niet pathogeen en daarom niet schadelijk. Pathogeen is een ziekteverwekker van biologische oorsprong. Door verschillende secundaire oorzaken kunnen sommige bacteriën wel pathogeen worden, en dan zeker schadelijk zijn voor de vissen. De instelling “Vissen” elimineert continue de pathogene bacteriën en voorkomt hiermee biologische visziekten. De instelling Garnalen heeft hetzelfde doel als de instelling Vissen. Deze instelling elimineert continue de pathogene bacteriën die schadelijk zijn voor garnalen.

Omdat de New Chihiros Doctor 3 in 1 Bluetooth niet werkt met UV licht zoals een UV filter, is het niet nodig om extra goede filter bacteriën toe te voegen aan het water. New Chihiros Doctor 3 in 1 Bluetooth zal de speciale mist niet continue uit de reactor laten komen. De New Chihiros Doctor 3 in 1 Bluetooth regelt het allemaal zelf.

LET OP: Het aquariumwater kan in elk aquarium verschillend zijn. De TDS (Total Dissolved Solids, de hoeveelheid opgeloste stoffen in het water) mag namelijk niet hoger zijn dan 500 TDS. Wanneer u een plantenvoeding met een hoog geconcentreerd ijzer gebruikt, dan is het aan te bevelen om de Chihiros Doctor elektrode tijdelijk een dag uit het aquarium te halen omdat het ijzer in de voeding negatief kan werken op de elektrode. Gebruik de New Chihiros Doctor 3 in 1 Bluetooth niet in een overbevolkt aquarium met zeer gevoelige vissen, en niet samen met de Ocean Free Hydra filter. Gebruik de New Chihiros Doctor 3 in 1 Bluetooth nooit in een zeewater aquarium.

Gebruik:

  • Bij een nieuw of nieuw ingericht aquarium het product na 3-5 dagen installeren nadat al de vertoebeling compleet verwijderd is.
  • Bij een reeds ingericht aquarium (langer dan 1 maand) het product na het compleet verwijderen van algen en vertroebeling installeren. (Alleen voor waterplanten functie, bij andere functies is dit niet noodzakelijk.)
  • Bluetooth uitvoering en werkt daarom met een gratis APP (Chihiros Magic) Deze APP is voor meerdere producten van Chihiros maar gebruik alleen de Chihiros Doctor gedeelte.

De elektrode dient schoongemaakt te worden wanneer deze vervuild is. Doe 20 gram citroenzuur in 100 ml gezuiverd water en los dit op. Dompel de reactor volledig in deze oplossing en laat het twee uur inwerken. Reinig vervolgens het plastic met een zachte spons. Gelieve het metaalgaas niet wassen, aangeziener een speciale coating is gebruikt.

Specificaties:
Diameter van elektrode: 5,0 cm
Stroomaansluiting: 100-240V / 50-60 Hz
Kabellengte van elektrode: ca. 86 cm
Kabellengte van stroomstekker tot IC controler ca. 185 cm
Garantie: 3 maanden op elektrode, 1 jaar op IC kastje.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

NEW Chihiros Doctor 3 in 1 Bluetooth, tegen algen en ziekten

  • €84,95

  • Prijs in spaarpunten: 2340

Tags: Chihiros Doctor, How to, Unboxing,