Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
  • Dennerle Scapers Green plantenvoeding 250 ml

Info:
Dennerle Scapers Green plantenvoeding 250 ml.

Scaper’s Green is een echte hoogwaardige bemesting en werd speciaal voor aquascaping aquaria en veeleisende planten aquaria ontwikkeld, d.w.z. voor aquaria met een grote behoefte aan voedingsstoffen door:  Dichte beplanting, veel snelgroeiende soorten, veel licht (> 1 watt per liter aquariumwater), CO2-bemesting, per week 30-50% van het water verversen, geen of een gering visbestand (maar eerder garnalen of slakken). Scaper's Green kenmerkt zich met name door zijn hoge concentratie voedingsstoffen en de kort durende beschikbaarheid van voedingsstoffen. De voedingsstof verhoudingen werden zo gekozen, dat alle sporenvoedingsstoffen in ongeveer dezelfde verhouding door de planten opgenomen worden. Dat betekent ook er bij een langer durend, regelmatig gebruik geen nadelige verrijking van afzonderlijke voedingsstoffen kan ontstaan. Een tekort aan sporenvoedingsstoffen kan bij een passend(e) dosering en gebruik van Scaper’s Green worden uitgesloten.

Scaper’s Green is als alle vloeibare bemesting van Dennerle zeer goed gestabiliseerd, dat betekent een permanent stabiele werkingskracht. Bij andere bemestingsmiddelen vallen de werkzame stoffen na korte tijd uit, wat aan een bruin-zwarte verkleuring te zien is en ze verliezen daarbij hun werking.
Dosering: wekelijks 10 ml per 100 liter aquariumwater (voegt 1,2 mg/l kalium en 0,15 mg/l ijzer aan het water toe). 250 ml is voldoende voor 2500 liter.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Dennerle Scapers Green plantenvoeding 250 ml

  • €12,80
  • €10,80

  • Prijs in spaarpunten: 298

Gerelateerde producten

Tags: Dennerle Scapers Green plantenvoeding 250 ml