Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
Uitstekende klantenservice

Familie: Amaranthaceae
land: Zuid-Amerika
Hoogte: 5-15 cm
Licht: Normaal/Veel
Temperatuur: 22-28ºC
Water hardheid: Zacht/Medium
pH: 6.0-8.0
Plaats: Voorgrond, middenzone
Plantsoort: Stengelplant, In Vitro (voor meer info zie onze e-book)

Omschrijving:
De Alternanthera reineckii "Mini" is een kleine vorm van de bekende Alternanthera reineckii (papegaaiblad). Net als zijn grote familieleden heeft het voldoende licht nodig om zijn pracht van kleur te ontplooien. Maar dat zou geen grote problemen moeten opleveren in tijden van moderne aquariumverlichting. De Alternanthera reineckii "Mini" (dwergpapegaaienblad) is weinigeisend en wordt vaak geplant vanwege de mooie heldere kleuren. Deze Alternanthera reineckii kenmerkt zich door zijn compacte groei en tragere groeisnelheid. Ze zijn uitermate geschikt voor kleine aquaria of als voorgrond plant in grotere aquariums. Door het zorgvuldig snoeien kun je een dicht, rood-violet tapijt maken van ongeveer 5 tot 10 centimeter hoogte. Een sterke lichtintensiteit en het toevoegen van CO2 verbeteren de groei en algehele uitstraling van de plant.

Invitro houd in dat deze plantjes helemaal schoon zijn, en daardoor uitermate geschikt voor aquaria met garnalen en andere gevoelige dieren maar ook voor het gewone aquarium. Na openen dient u de plantjes te wassen om de steriele gelei te verwijderen. Daarna kunt u ze direct gaan planten.
Pot is ongeveer 6 cm groot. LET OP: invitro planten hebben wij zelf op voorraad en worden dus niet zoals de andere planten bij onze kwekerij besteld. Het voordeel is dat wij orders met de in vitro planten elke dag van de week kunnen verzenden.

Bekijk hier filmpje hieronder, voor de behandeling van In Vitro planten.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Alternanthera Reineckii "Mini", invitro bakje NIEUW

  • €3,89

  • Prijs in spaarpunten: 119

  • 3 of meer €3,30

Gerelateerde producten

Micranthemum monte carlo Voorgrondplanten
Anubias nana Paxing Voorgrondplanten
Ludwigia sp. Atlantis Achtergrondplanten
Bacopa Australis Middenzoneplanten

Tags: Amaranthaceae, Zuid-Amerika, Middenzone, Voorgrond, Stengelplant, Invitro