Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
Uitstekende klantenservice

Familie: Hypnaceae
land: Azië
Hoogte: 3-10cm
Licht: Laag/middel
Temperatuur: 22-28ºC
Water hardheid: Zacht/Medium
pH: 5-8
Plantsoort: Mos, Invitro (voor meer info zie onze e-book)

Omschrijving:
De Flame mos (Flammenmoos) is een niet veeleisende mossoort, die ook tevreden is met weinig licht. De takken van dit mos groeien niet in alle richtingen zoals bij andere soorten, maar vormen een naar boven gerichte bosje. Dit geeft de hele structuur een vlamachtig uiterlijk, dat duidelijk te zien is in een grotere hoeveelheid. Flame mos is een dankbare mossoort die zich perfect aanpast aan verschillende omstandigheden en dus groeit in elk aquarium. De Flame mos dankt zijn naam aan de speciale groeivorm. Dichte, rechtopstaande en licht golvende scheuten wekken de indruk van een 5 - 15 cm hoog donkergroen kampvuur. Door zijn uitzonderlijke vorm is het Flame mos bijzonder geschikt voor horizontale oppervlakken. Het verspreidt zich slechts heel langzaam naar de zijkanten. Een aantrekkelijk resultaat wordt verkregen door het mos te binden op kleine stenen of in kleine bosjes op houtwortels.

Invitro houd in dat deze plantjes helemaal schoon zijn, en daardoor uitermate geschikt voor aquaria met garnalen en andere gevoelige dieren maar ook voor het gewone aquarium. Na openen dient u de plantjes te wassen om de steriele gelei te verwijderen. Daarna kunt u ze direct gaan planten.
Pot is ongeveer 6 cm groot.

LET OP: invitro planten hebben wij zelf op voorraad en worden dus niet zoals de andere planten bij onze kwekerij besteld. Het voordeel is dat wij orders met de invitro planten elke dag van de week kunnen verzenden.

Bekijk hier filmpje hieronder, voor de behandeling van InVitro planten.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Taxiphyllum sp. flame mos, invitro bakje

  • €3,89

  • Prijs in spaarpunten: 95

  • 3 of meer €3,30

Gerelateerde producten

Tags: Mossen, Azië, Invitro