Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
Uitstekende klantenservice

Familie: Hypnaceae
land: Azië
Hoogte: 1-3
Licht:  Veel/Medium
Temperatuur: 17-30ºC
Water hardheid: Zacht/Medium/Hard
pH: 5-8
Plantsoort: Mos, Invitro (voor meer info zie onze e-book)

Omschrijving:
Vesicularia ferriei Weeping is een mos afkomstig uit Azië. Dit mooie frisse mos soort is ongeveer 1-3 cm lang en optisch gezien doen ze denken aan hangende bladeren met fel groene scheuten. Vesicularia ferriei Weeping groeit vrij langzaam, maar in het aquarium is het een dankbare mossoort. De dichte, gevederde groeiwijze van Vesicularia ferriei Weeping kan worden beïnvloed door de verlichting. Intensieve lichtinval bevordert de neerwaartse groei, maar in schaduwrijke gebieden neigt het te kruipen. De temperatuur is voor deze mos niet echt belangrijk. Hij groeit zowel in een onverwarmd aquarium als in een aquarium met 30 graden. In het aquarium wordt Vesicularia ferriei Weeping vaak gecombineerd met stenen en wortels. Daarop gebonden vormen de hangende scheuten een interessant contrast met andere planten. De felgroene scheutpunten springen prachtig uit van het donkerdere groen van de oudere scheuten.

Invitro houd in dat deze plantjes helemaal schoon zijn, en daardoor uitermate geschikt voor aquaria met garnalen en andere gevoelige dieren maar ook voor het gewone aquarium. Na openen dient u de plantjes te wassen om de steriele gelei te verwijderen. Daarna kunt u ze direct gaan planten.
Pot is ongeveer 6 cm groot. LET OP: invitro planten hebben wij zelf op voorraad en worden dus niet zoals de andere planten bij onze kwekerij besteld. Het voordeel is dat wij orders met de invitro planten elke dag van de week kunnen verzenden.

Bekijk hier filmpje hieronder, voor de behandeling van InVitro planten.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Vesicularia ferriei weeping (Weeping mos), invitro bakje

  • €3,89

  • Prijs in spaarpunten: 119

  • 3 of meer €3,30

Gerelateerde producten

Tags: Hypnaceae, China, Mossen, Invitro