• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

Plantenvoeding (Plantenpracht 500 ml)

APO Plantenvoeding (Plantenpracht 500 ml)

€8,00

Productomschrijving

Plantenvoeding "Plantenpracht"

Opmerking:
Plantenpracht is een plantenvoeding voor aquariumplanten. Het bevat enkel voedingstoffen die nodig zijn bij de groei van aquariumplanten maar niet in het leidingwater voorkomen. Het is vele malen geconcentreerder dan de in de handel te verkrijgen producten. Het is rijk aan kalium, magnesium en ijzer (in EDTA vorm). Deze drie nutriënten spelen een belangrijke rol in de fotosynthese. Ook sporenelementen zoals mangaan, boor, zink, koper en molybdeen zijn toegevoegd.

Plantenvoeding kunt u het beste elke dag toedienen. Wij hebben elke dag voeding nodig maar planten ook. Om te weten hoeveel Plantenpracht u moet toedienen, moet u eerst de inhoud van uw aquarium berekenen. De inhoud van uw aquarium vermenigvuldigt u maal 0,1 ml, en deelt u door 7 dagen (week). Nu weet u hoeveel plantenvoeding u per dag moet toedienen. De plantenvoeding is verpakt in een plastic zakje, en kunt u zelf in een fles aanmaken met kraanwater. Op deze manier heeft u 500 ml plantenvoeding.
Aanmaken: vul eerst de donkere fles met 500 ml water. Zet op de fles een streepje waar het water stopt. Het water kunt u nu weggooien. Gooi het hele zakje Plantenpracht in de donkere fles en vul het dan pas aan met lauw water tot aan het streepje. Even goed schudden en de oplossing is klaar. Omdat plantenpracht geen conserveringsmiddelen heeft, kan het in de loop van de tijd wat vlokken optreden in de fels. Dit is niet erg en kan geen kwaad. Het beste is om dit eruit te filteren door een zeef.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0