• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

Seachem Reef Advantage Calcium 500 ml

Seachem Seachem Reef Advantage Calcium 500 ml

€21,30

Productomschrijving

Info:
Seachem Reef Advantage Calcium 500 ml.

Reef Advantage Calcium™ is een niet-bijtende (Ph 8.3-8.6) geoptimaliseerde mix van calcium ionen ontworpen voor het herstellen en onderhouden van het calciumniveau wat gevonden wordt in natuurlijk zeewater.
Calcium en carbonaten zijn essentieel voor alle koralen om te kunnen groeien. Wanneer is 1 van beide gebrekkig wordt, zal de groei van koralen afnemen, gevolgd door een snelle afname van de gezondheid.
Reef Advantage Calcium™ bevat ook magnesium and strontium in benodigde geproportioneerde verhoudingen (100:5:0.1, Ca:Mg:Sr). Dit stelt u instaat tegelijk deze andere 2 belangrijke spoorelementen te onderhouden. Reef Advantage Calcium™ beschikt niet over een bijtende pH en zal niet het magnesium uitputten.

Dosering beginner:
Gebruik 1 afgestreken theelepel per 150 liter, 2 keer per week. Eerst oplossen in minstens 1 kop zoetwater. Controleer calciumgehalte elke 2 weken en pas de dosering of frequentie aan.

Gevorderd:
Controleer het calciumgehalte, volg dan het dosering regime zoals boven staat beschreven totdat het calciumgehalte 380-420 mg/l is. Elke dosis zal het calciumgehalte verhogen met ongeveer 12 mg/l. Hoeveelheid of de frequentie van de dosering mag worden aangepast, maar verhoog niet meer dan 25 mg/l per dag. Daarna, doseer hoeveel nodig is om het calciumgehalte te behouden.

Niet overdoseren, en niet mengen met andere carbonaat producten. Er moet minstens 30 minuten tussen zitten.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0