• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

Seachem Reef Advantage Magnesium 300 gram

Seachem Seachem Reef Advantage Magnesium 300 gram

€9,60

Productomschrijving

Info:
Seachem Reef Advantage Magnesium 300 gram.

Reef Advantage Magnesium™ is een geconcentreerde (80,000 ppm) geoptimaliseerde mix van magnesium, chloride, en sulfaat zouten ontworpen voor het herstellen van het magnesium niveaus met een minimale impact op de ionen verhouding die worden aangetroffen in natuurlijk zeewater.
Reef Advantage Magnesium™ bevat geen ammonia! Dit is een veel voorkomend vervuiler in elk vloeibare magnesium supplement die op deze markt beschikbaar zijn. Een hevige uitgeput magnesium niveau (beneden 800 mg/L) kan een lage PH waarde veroorzaken en het onmogelijk maken om een juiste calcium gehalte te houden. Magnesium uitputting wordt vaak geassocieerd met het gebruik van kalkwasser.

600 gr behandelt 10.000 liter water.

Niet overdoseren! teveel magnesium kan verlies van dKH bevorderen. Niet direct mixen met een carbonaat supplement. Beste is om magnesium en carbonate toevoegingen anderdaags toe te voegen of minstens na 30 minuten van elkaar.

Dosering beginner:
Gebruik 1 afgestreken theelepel per 80 liter, 2 keer per week. Eerst oplossen in minstens 1 kop zoetwater.

Gevorderd:
Controleer het magnesiumniveau, volg dan het dosering regime zoals boven staat beschreven totdat het magnesiumniveau 1200-1350 mg/l is. Elke dosis zal het magnesiumniveau verhogen met ongeveer 5 mg/l. Hoeveelheid of de frequentie van de dosering mag worden aangepast, maar verhoog niet meer dan 100 mg/l per dag. Daarna, doseer hoeveel nodig is om het magnesiumniveau te behouden.

Niet overdoseren, en niet mengen met andere carbonaat producten. Er moet minstens 30 minuten tussen zitten.
 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0