• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

Seachem Reef Builder 300 gram

Seachem Seachem Reef Builder 300 gram

€11,35

Productomschrijving

Info:
Seachem Reef Builder 300 gram.

Reef Builder ™ verhoogt de dKH zonder directe impact op de Ph. Bij langdurig gebruik zal de Ph op 8.3 neiging te stabiliseren. Calcium en carbonaten zijn essentieel voor alle koralen om te kunnen groeien.
Wanneer 1 van beide gebrekkig wordt, zal de groei van koralen afnemen, gevolgd door een snelle afname van de gezondheid. Wordt Reef Builder™ gebruikt zoals is aangegeven, dan zullen calcium, magnesium, of strontium niet verminderen welke normaal voorkomt door neerslag bij het verhogen van de dKH. Reef Builder™ en Reef Buffer™ mogen gezamenlijk gebruikt worden. Gebruik Reef Builder™ om de dKH te verhogen zonder de Ph aan te tasten. Gebruik Reef Buffer™ om de dKH en de Ph te verhogen.

Dosering beginner:
Gebruik 1 afgestreken theelepel per 150 liter, 2 keer per week. Eerst oplossen in minstens 1 kop zoetwater. Controleer de dKH elke 2 weken en pas de dosering of frequentie aan.

Gevorderd:
Controleer de dKH, volg dan het dosering regime zoals boven staat beschreven tot een dKH van 4-5 meg/l is behaald. Elke dosis zal de dKH verhogen met ongeveer 0,25 meg/l. Hoeveelheid of de frequentie van de dosering mag worden aangepast, maar verhoog niet meer dan 1 meg/l per dag. Daarna, doseer hoeveel nodig is om de dKH te behouden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0