• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten


Nieuwe website Aquaplantsonline

Aquaplantsonline krijgt een nieuwe website

De oude website zal op dinsdag 13 April 2021 gewoon bereikbaar blijven, maar onder een andere naam namelijk http://oud.aquaplantsonline.nl U kunt hier gewoon blijven bestellen. Omdat alles verandert op die dinsdag en wij niet exact kunnen zeggen hoe laat alles over is gezet, kan het zijn dat u de oude website kunt vinden op het adres hierboven of gewoon nog op www.aquaplantsonline.nl. Probeer regelmatig beide adressen.

Niet omdat de oude nog werkende website niet goed zou zijn, maar met deze nieuwste software kunnen wij veel meer, wat alleen maar ten goede komt voor u als klant. Ook is de website veel beter te zien via uw mobiel. De inhoud van de nieuwe website is hetzelfde als de oude website. Wij hebben zoveel mogelijk alles uit de oude website overgenomen. Mocht u toch iets vreemds zien dan horen wij dat graag via [email protected] U kunt straks (vanaf 13 April 2021) bestellen via de nieuwe website op https://www.aquaplantsonline.nl of via https://oud.aquaplantsonline.nl

LET OP: omdat de nieuwe site overgezet wordt naar www.aquaplantsonline.nl, kan het zijn dat de website een paar uur niet te bereiken is. Ga dan naar de oude website zoals hierboven vermeld staat.

De nieuwe website is voor ons en voor u even wennen, want er zijn wel een paar dingen veranderd. Zoals b.v.:

Spaarpunten systeem: in de oude website krijgt u 1 spaarpunt voor elke Euro excl. btw. Elke spaarpunt heeft een waarde van 0.03 cent.In de nieuwe website krijgt u voor elke Euro incl. btw 1 spaarpunt. Ook dit spaarpunt heeft een waarde van 0.03 cent. Maar in de nieuwe website kunnen wij meerdere acties opstarten met extra spaarpunten die u dan kunt verdienen. (spaarpunten worden alleen verdiend wanneer u een account heeft)

De oude website blijf voorlopig een aantal weken actief op http://oud.aquaplantsonline.nl. Hierdoor kunt u altijd uw vorige bestellingen raadplegen. Mocht u spaarpunten hebben op de oude website, dan kunnen wij deze op uw verzoek overzetten naar de nieuwe website. Wij ontvangen dan graag een e-mail op [email protected] De e-mail is al ingevuld u hoeft hem alleen te verzenden.

Factuu
r:  in de oude website krijgt u een kopie van uw bestelling via uw e-mail. Het factuur zit in de doos waarmee wij uw bestelling verzenden.In de nieuwe website krijgt u een kopie van uw bestelling en een factuur via uw e-mail. In de doos waarmee wij uw bestelling verzenden vindt u dan een pakbon.

Product layout:
De opbouw in de nieuwe website is ruimer opgezet en daarom overzichtelijker.

Uw account: in de oude website heeft u misschien een account aangemaakt. In de nieuwe website kunnen wij helaas uw account niet helemaal overnemen. Wachtwoorden kunnen namelijk niet overgenomen worden wat natuurlijk logisch is. Wij hebben vele adressen overgenomen in de nieuwe website maar het kan zijn dat uw adres toch niet is overgenomen. Het beste is om eerst te kijken of u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken via een de volgende link https://www.aquaplantsonline.nl/account/password/ Wanneer uw e-mail adres niet herkend wordt, dan is uw account niet aanwezig en kunt u beter een nieuw account aanmaken zodat u ook geniet van alle voordelen zoals spaarpunten. Mocht uw account wel aanwezig zijn, dan is ons advies om de gegevens in uw account goed te controleren. Uw account op de oude website blijft voorlopig gewoon bestaan zodat u deze altijd kunt raadplegen.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »