Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
  • Colombo CO2 Reactor set 2,3 liter bio CO2

Info:
Colombo CO2 Reactor set 2,3 liter bio CO2.

De Colombo CO2 Reactor set ziet er niet alleen super gaaf uit, hij functioneert ook perfect en creëert pure CO2 uit een chemische reactie. Nadat deze chemische reactie heeft plaatsgevonden in de cilinder wordt het CO2-gas langzaam en constant vrijgegeven door een drukregelaar. De gasstroom kan nauwkeurig worden afgesteld met de instelknop en geïntegreerde bellenteller. De gasstroom kan 's nachts worden gestopt met de solenoïde die bij de set wordt geleverd en als u de solenoïde aansluit op een tijdklok, gaat uw CO2 aan en uit wanneer uw lichten aan en uit zijn, waardoor het gas zuiniger wordt. De CO2-navullingen zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Tevens is het aanbevolen om een CO2 Drop Checker / CO2 indicator te gebruiken, waarmee u uw CO2-niveau visueel kunt volgen. Voor een optimale plantengroei hebben de planten CO2 nodig. Het is een mooie kit, staat stijlvol in je kast en het creëren van je eigen pure CO2 is zowel gemakkelijk als leerzaam. De fles is gemaakt van roestvrij staal 314.

Inhoud:
Fles houder,
druk regelaar,
magneetventiel,
bellenteller,
terugslagklep,
uitstroom,
accessoires en reserveonderdelen.

Gebruik:
voeg de 2-componenten (niet meegeleverd) toe en voeg daarop 300 ml water toe. Sluit de fles met de drukregelaar. Door een chemische reactie ontstaat in 30 minuten ca. 105 gram CO2 gas. De set is geschikt voor kleinere en middelgrote aquaria tot ongeveer 300 liter.

Let op: De 2 componenten om uw kooldioxide te maken, zijn niet inbegrepen bij deze set en moeten afzonderlijk worden gekocht. klik hier om deze te bestellen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Colombo CO2 Reactor set 2,3 liter bio CO2

  • Merken Colombo
  • Model: dis-A5010325
  • Spaarpunten: 165
  • €199,95

  • Prijs in spaarpunten: 5508

Gerelateerde producten

Colombo CO2 Indicator, CO2 test CO2 Testers
Colombo CO2 Reactor navulling 1,2 kg

Tags: CO2