Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
  • NatureHolic Krabbenfeed 30g, voer voor krabben Diversen

Info:
NatureHolic Krabbenfeed 30g, voer voor krabben.

Krabben zijn zeer veelzijdig van aard. In principe zijn het omnivoren, die graag zowel dierlijke als plantaardige voedingsmiddelen eten. NatureHolic Krabbenfeed sticks bevatten in een biologisch uitgebalanceerde vorm, alleen die ingrediënten die krabben van nature nodig hebben. NatureHolic Krabbenfeed is speciaal ontworpen voor de behoeften van land- en waterkrabben. De smakelijke sticks leveren de krabben alle belangrijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en sporenelementen die ze dagelijks nodig hebben. We doen dat bewust zonder slechte kwaliteit diermeel en vismeel. Door het verwerken van insecten en kreeftachtigen, bevat NatureHolic Krabbenfeed niet alleen chitine, wat de krabben helpt bij het opbouwen van de schaal, maar ook het ecdyson groeihormoon, dat hen kan helpen met hun vervellingsproces. De krabben krijgen alle voedingsstoffen de ze nodig hebben voor een gezonde groei en succesvolle voortplanting. Verder hebben we een speciaal mengsel van sporenelementen en vitamines geselecteerd voor NatureHolic Krabbenfeed, dat - in tegenstelling tot producten van de concurrentie - biologisch beschikbare organische mineraalverbindingen bevat. Krabben kunnen de sticks van ca. 10 mm perfect met hun scharen vast pakken en op eten. Voor de kleine krabsoorten kunnen de sticks kleiner worden gemaakt met een mes of schaar.

Voedingsadvies:
Voer 1 tot 2 keer per dag zoveel als de dieren in een paar minuten kunnen opnemen.
Overige voerresten na enkele minuten verwijderen.
Koel en droog bewaren.

Ingrediënten:
Insecten, groenten, weekdieren en schaaldieren, bacteriële eiwitten van Corynebacteriën glutamicum, plantaardige eiwitextracten, gebladerte, oliën en vetten, algen, kruiden.

Voedingssupplementen:
Vitamine A 20000 IE, Vitamine D3 (E671) 1500 IE, Vitamine C (Ascorbylmonofosfaat, Calcium Natriumzout) 150 mg; Koper (cuprisulfaat, pentahydraat) 3 mg, ijzer (ijzersulfaat, monohydraat) 24 mg, jodium (kaliumjodide) 0,3 mg, mangaan (mangaan (II) oxide) 31 mg, selenium (natriumseleniet) 0,1 mg, zink (zinkoxide) 30 mg; Sensorische toevoegingen: kleurstoffen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

NatureHolic Krabbenfeed 30g, voer voor krabben

  • €8,30

  • Prijs in spaarpunten: 229

Gerelateerde producten

Tags: Ongewervelden voer