Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten

Info:

Dennerle Shrimp King Atyopsis, voer voor waaierhandgarnalen

Waaierhandgarnalen hebben speciale behoeftes voor hun voeding. Waaierhandgarnalen eten op een andere manier dan de andere garnalen. Deze garnalen duiken niet met zijn allen op een voerstick of voertablet, maar ze vangen het fijn voer uit het water met hun waaierhanden, vandaar ook hun naam.

Dennerle Shrimp King Atyopsis is speciaal ontwikkeld voor zoetwater waaierhandgarnalen. Het is een poedervorm voeding, waardoor de waaierhandgarnalen het voedsel goed kunnen opnemen. Shrimp King Atyopsis is een uitgebalanceerd hoofdvoer. Het bevat alle noodzakelijke voedings- en bouwstoffen die de waaierhandgarnalen nodig hebben. Bij de ontwikkeling van het voer werd rekening gehouden met een zo minimaal mogelijke waterbelasting. Shrimp King Atyopsis waaierhand garnalenvoer is speciaal ontwikkeld voor alle soorten van de geslachten Atyopsis, zoals: Atya gabonensis, Atya innocus, Atya margaritacea en Atyopsis moluccensis.

Voederadvies: Ongeveer een afgestreken microlepel per garnaal twee maal per dag. Mix het voer met een klein beetje water in een apart bakje. U kunt het voer dan ook opzuigen met een pipet en daarna in het aquarium brengen. Bevat geen kunstmatige stoffen, geen vismeel.
Inhoud: 35 gram. Hersluitbare verpakking, bewaren op een koele donkere plek.
Ingrediënten: Garnalen meel, tarwe meel, klaver, spirulina alg, vis olie, biergist, calcium, carbonaat.
Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 33.0%, ruw vet 2.0%, ruwe celstof 6.5%, ruwe as 12.0%

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Dennerle Shrimp King Atyopsis, voer voor waaierhandgarnalen

  • Merken Dennerle
  • Model: denn-6118
  • Spaarpunten: 8
  • €9,95

  • Prijs in spaarpunten: 274

Gerelateerde producten

Tags: Garnalenvoer, Shrimp King