Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
  • Dennerle Shrimp King Mineral Fluid Double 100 ml, voor zacht water Dennerle

Info:
Dennerle Shrimp King Mineral Fluid Double 100 ml, voor zacht water.

Shrimp King Mineral Fluid Double is speciaal ontwikkeld voor het houden en kweken van garnalen, die de voorkeur geven aan zacht water, zoals de bijengarnaal, crystal red/black en taiwan bee. Het verhoogt de GH, zonder de KH te beïnvloeden. Mineral Fluid verzorgt de garnalen met alle essentiële mineralen, sporenelementen (incl. jodium, fluor) en vitaminen die de garnalen nodig hebben voor een gezonde, evenwichtige groei, kleur en kweek. Tegelijkertijd bevordert het de prestatie van de filterbacteriën en ondersteunt het de groei van de planten. De voordelen van Shrimp King Mineral Fluid Double ten opzichte van poedervormige mineralen is dat Mineral Fluid makkelijker en nauwkeuriger te doseren is en sneller mengbaar en daardoor gemakkelijker toe te passen. Ideaal voor snelle toepassing of toepassing op kleine hoeveelheden water.
Dosering:
1 druppel in 1 liter water verhoogt de totale hardheid (GH) met ongeveer 1 ° d en de geleidbaarheid met 40 microsiemens.
Let op: bij het aanmaken van osmosewater houdt dan rekening met 5 druppels per liter osmosewater om aan een GH van 5 te komen.
Inhoud: 100 ml.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Dennerle Shrimp King Mineral Fluid Double 100 ml, voor zacht water

  • Merken Dennerle
  • Model: denn-6141
  • Spaarpunten: 10
  • €12,95

  • Prijs in spaarpunten: 356

Gerelateerde producten

Tags: Garnalenvoer, Shrimp King