Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten

Info:
NatureHolic Fächerfeed 30g, voer voor waaiergarnalen

De biologisch hoofdvoeding voor waaiergarnaal, NatureHolic Fächerfeed is fijngemalen en ontworpen met de speciale eisen van waaiergarnalen in gedachten. Het bevat krill, Moringa en Dunaliella Salina, evenals een speciale mix van biologisch beschikbare organische mineralen. Het is gegarandeerd vrij van vismeel en ander dierlijke meel van lage kwaliteit. In de natuur leven de zeer gespecialiseerde waaiergarnalen in rivier delen met een zeer sterke stroming. Daar gebruiken ze hun sterke, poten om steentjes vast te houden en hun waaierachtige voorpoten om voedseldeeltjes te verzamelen die in de stroming drijven. Het voedsel van waaiergarnalen die uit het wild worden verzameld, is zeer rijk aan eiwitten. NatureHolic houdt hier rekening mee. Het ongewoon hoge vetgehalte van 11% van NatureHolic Fächerfeed is aan de enorme hoeveelheid energie die de waaiergarnaal nodig heeft aangepast. De eiwitten in dit voedsel komen van ongewervelde dieren, micro-organismen en algen. Om deze reden is Fächerfeed rijk aan chitine, wat zeer gunstig is voor waaiergarnalen omdat het hen helpt bij de vorming van hun nieuwe huid, en ook het groei- en vervel-hormoon ecdyson is rijkelijk aanwezig. Bovendien voegt NatureHolic een mengsel van brouwersgist toe, met een groot gehalte aan natuurlijke bitterstoffen, nucleotiden (het materiaal waarvan nucleïnezuren zijn gemaakt) en de fosfolipide lecithine. De algen Spirulina en Dunaliella Salina en de bladeren van de Moringa-boom voegen natuurlijke vitaminen, mineralen en secundaire fytochemicaliën toe, vooral carotenoïden. Zoals in alle NatureHolic voeding, wordt een speciale mix van sporenelementen en vitaminen gebruikt in Fächerfeed, dat organische mineralen bevat die biologisch onmiddellijk beschikbaar zijn en dus meteen door de garnalen kunnen worden gebruikt. We raden u ten zeerste aan om twee keer per week een gericht mineralensupplement toe te voegen, door NatureHolic Mineralfeed te gebruiken voor uw waaiergarnalen voldoet u aan deze behoeften.

Voedingsadvies:
Voer 1 tot 2 keer per week voer zoveel als de dieren in een paar minuten kunnen opnemen.
Overige voerresten na enkele minuten verwijderen.
Koel en droog bewaren.

Ingrediënten:
Insecten (24% Hermetia-larven), plantaardige bijproducten, groenten (inclusief 3% Moringa Oleifera), weekdieren en schaaldieren (inclusief 12% garnalen, 5% krill), bacterieel eiwit van Corynebacterium glutamicum, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, gisten (inclusief 0,15% Mannan Oligosacchariden, 0,05% Beta Glucanen), algen, fruit.

Voedingssupplementen:
Vitamine A 20000 IE, Vitamine D3 (E671) 1500 IE, Vitamine C (Ascorbylmonofosfaat, Calcium Natriumzout) 150 mg; Koper (cuprisulfaat, pentahydraat) 3 mg, ijzer (ijzersulfaat, monohydraat) 24 mg, jodium (kaliumjodide) 0,3 mg, mangaan (mangaan (II) oxide) 31 mg, selenium ( Natriumseleniet) 0,1 mg, zink (zinkoxide) 30 mg; Sensorische toevoegingen: kleurstoffen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

NatureHolic Fächerfeed 30g, voer voor waaiergarnalen

  • €8,30

  • Prijs in spaarpunten: 229

Gerelateerde producten

Tags: Ongewervelden voer