Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten

Info:
NatureHolic Mainfeed Garnalenvoer 30gr, hoofdvoer voor garnalen.

De pulpachtige Mainfeed Softpads van NatureHolic zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Ze bevatten alle voedingsstoffen die garnalen nodig hebben voor het aanmaken van hun huid, voor het vormen van hun eieren en voor het kweken. 
Het productieproces zorgt voor een behoudt van vrijwel alle vitamines en andere nuttige ingrediënten die in de Softpads zitten NatureHolic ziet bewust af van het gebruik van vismeel en werkt in plaats daarvan met insecten en bacteriële eiwitbronnen. 
Naast eiwitten leveren insecten ook chitine, wat zeer gunstig is voor garnalen, omdat ze het direct kunnen gebruiken voor het aanmaken van hun huid. Spirulina-bacteriën, paarde bloembladeren, chlorella-algen en kelp met jodium voegen vitale stoffen toe zoals vitaminen, provitaminen, sporenelementen en secundaire fytochemicaliën. Gehydrolyseerde rijst is de belangrijkste energiebron. Gedroogd biergist bevat nucleotiden en lecithine die belangrijk zijn voor de garnalen. Om mineralen te leveren, maakt NatureHolic gebruik van het welbekende silicium montmorilloniet, dat ook een positief effect kan hebben op de spijsvertering. Om vitamine te korten te voorkomen, is ook een vitaminemix toegevoegd: 
vitamine D3 voor het calciummetabolisme, vitamine A voor de vorming van de onderhuids weefsel en de eieren, voor het stimuleren van het immuunsysteem en vooral als bescherming tegen reactieve moleculen (antioxidant), vitamine E voor het vetmetabolisme en voor een verbeterd vervellingsproces. Als tegenpool tegen darmpathogenen maakt NatureHolic gebruik van Chitosan. Beta Glucanen en Mannan Oligosacchariden worden gebruikt als zeer efficiënte immuun stimulans.

Voedingsadvies:
1 tot 2 keer per dag een 5 mm softpad voor 15 tot 25 garnalen.
Overige voerresten na enkele minuten verwijderen.
Koel en droog bewaren.

Ingrediënten: 
kruidenbijproducten, insecten, algen (10% spirulina, 5% kelp, 5% chlorella vulgaris), granen, groenten (5% paardenbloemblaadjes), bacterie-eiwit van Corynebacterium glutamicum, gisten, zachte en schaaldieren, mineralen (100% montmorilloniet ), Gisten (0,1% bètaglucanen, 0,1% Mannan Oligosacchariden)

Voedingssupplementen: 
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 2000 IE, Vitamine E (3a700) 100 mg, Vitamine C (Ascorbyl Monophosphate) 150 mg Spoorelementen: E1 - ijzer (Ijzersulfaat Monohydraat) 80 mg, E2-jood (Calciumjodaat, watervrij) 5,5 mg, E4 - koper (koper (II) sulfaat, pentahydraat) 5 mg, E5 - mangaan (mangaan (II) oxide) 20 mg, E6 - zink (zinkoxide) 80 mg.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

NatureHolic Mainfeed Garnalenvoer 30gr, hoofdvoer voor garnalen

  • €8,30

  • Prijs in spaarpunten: 229

Gerelateerde producten

Tags: Ongewervelden voer