Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten

Info:
NatureHolic Proteinfeed Garnalenvoer 30g, eiwitten voor ongewervelden.

NatureHolic Proteinfeed is een speciaal eiwitvoer voor garnalen met een verhoogde eiwitbehoefte, bijvoorbeeld voor jonge garnalen of fokgarnalen, en voor garnalen zoals Macrobrachium, Amano-garnalen of tijgergarnalen, die de voorkeur geven aan voedsel van dierlijke oorsprong. Proteinfeed is ook geweldig voor rivierkreeftjes. Met een eiwitgehalte van minder dan 40% kunnen spijsverteringsproblemen als gevolg van een te hoge eiwitinname vrijwel worden uitgesloten. NatureHolic onthoudt zich expliciet van het gebruik van vismeel en dierlijkmeel van lage kwaliteit. De eiwitten en aminozuren in dit voedsel komen alleen van insecten en micro-organismen (bacteriën en gisten). Behalve eiwitten bevatten insecten ook nuttige chitine, die door garnalen en rivierkreeften wordt gebruikt om hun huid te vormen, en ecdyson, het groei- en vervelhormoon. Ecdyson heeft bewezen zeer goed te zijn voor de vervellingen en de algemene gezonde groei, en het kan zelfs de vruchtbaarheid en de voortplantingssnelheid van uw garnalen en rivierkreeften verhogen. Als een verdere bron van proteïne gebruikt NatureHolic een extract van biergist, dat rijk is aan nucleotiden (de bouwstenen van nucleïnezuren) en de fosfolipide lecithine. Deze stoffen zijn onmisbaar voor de ei vorming en de kwaliteit van de eieren. Als garnalenbaby’s niet groot worden, is een gebrek aan deze belangrijke bouwstenen vaak de reden. Bovendien bevatten deze softpads een speciale mix van sporenelementen met biologisch beschikbare organische mineralen die direct beschikbaar zijn als bouwstenen voor de garnalen. De softpads zinken zijn daarom bereikbaar voor alle garnalen. 

Voedingsadvies:
1 tot 2 keer per week een 5 mm softpad voor 15 tot 25 garnalen.
Overige voerresten na enkele minuten verwijderen.
Koel en droog bewaren.

Ingrediënten: 
Kruidenbijproducten, Insecten, Algen (10% Spirulina), Granen, Bacteriële eiwitten van Corynebacterium glutamicum, Gisten, Mineralen (100% montmorilloniet).

Voedingssupplementen:
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 2000 IE, Vitamine E (3a700) 100 mg, Vitamine C (Ascorbyl Monophosphate) 150 mg Spoorelementen: E1 - ijzer (Ijzersulfaat Monohydraat) 80 mg, E2-jood (Calciumjodaat, watervrij) 5,5 mg, E4 - koper (koper (II) sulfaat, pentahydraat) 5 mg, E5 - mangaan (mangaan (II) oxide) 20 mg, E6 - zink (zinkoxide) 80 mg.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

NatureHolic Proteinfeed Garnalenvoer 30g, eiwitten voor ongewervelden

  • €8,30

  • Prijs in spaarpunten: 229

Gerelateerde producten

Tags: Ongewervelden voer