Maand aktie
Vinden
Uw mening
Uw mening
Nieuwsbrief
iPlant
Leveranciers

Wat betekent Klaar voor verzending maandag, woensdag of donderda

Klaar voor verzending maandag: Uw bestelling staat klaar om maandag door ons ingepakt te worden. Later op de dag zal PostNL uw pakket bij ons ophalen. De levering zal dan de volgende dag zijn, of eventueel de dag daarna. De Post levert in 24-48 uur.

Klaar voor verzending woensdag: Uw bestelling staat klaar om woensdag door ons ingepakt te worden. Later op de dag zal PostNL uw pakket bij ons ophalen. De levering zal dan de volgende dag zijn, of eventueel de dag daarna. De Post levert in 24-48 uur.

Klaar voor verzending donderdag: Uw bestelling staat klaar om donderdag door ons ingepakt te worden. Later op de dag zal PostNL uw pakket bij ons ophalen. De levering zal dan de volgende dag zijn, of eventueel de dag daarna. De Post levert in 24-48 uur.

Klaar voor verzending: Uw bestelling staat klaar om deze dag door ons ingepakt te worden. Later op de dag zal PostNL uw pakket bij ons ophalen. De levering zal dan de volgende dag zijn, of eventueel de dag daarna. De Post levert in 24-48 uur. Orders die op klaar voor verzending gezet worden op een vrijdag, worden maandag door ons aangeboden aan de PostNL.


Aquaplantsonline © 2017  -  Realisatie: Noventief - IP: 54.163.209.109