Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
  • Salifert KH + pH buffer 250 ml Salifert

Info:
Salifert KH + pH buffer 250 ml

Salifert KH + pH buffer is een zeer geconcentreerd, snel oplossend poeder dat de alkaliniteit (carbonaathardheid) verhoogt en de pH op de juiste waarde stabiliseert. Op deze manier draagt het aanzienlijk bij tot de gezondheid van alle aquarium bewoners ook koralen, verkalkte wieren en vissen. Binnen 24 uren verkrijgt het water de pH die overeenkomt met andere parameters in het aquarium. Indien de pH-waarde laag blijft binnen deze 24 uur van de toevoeging dan is onvoldoende gasuitwisseling (inefficiënt beluchting) vaak de oorzaak.
Dosering:
Afhankelijk van de verpakking is er of een maatbeker (gradatie: 10 en 20 ml) of een lepeltje bijgesloten (7 maatscheppen = 10 ml). Los het poeder bij voorkeur op in zoet (osmose)water (120ml water voor elke 10 ml poeder).
Elke 10 ml poeder per 100 liter water zal de alkaliniteit ongeveer te verhogen met 1,2 meq / L. Dit komt overeen met een stijging van KH 3,3 dKH. Om uw koralen en mooie korstvormende algen gezond te houden streven we naar een alkaliniteit van ca. 2,8 tot 3,2 meq / l of 7,8 tot 9 dKH. De Salifert KH / Alk Profi-Test stelt u in staat om in stappen van 0,1 meq / L te meten.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Salifert KH + pH buffer 250 ml

  • Merken Salifert
  • Model: salifert-KP250+
  • Spaarpunten: 5
  • €6,50

  • Prijs in spaarpunten: 179

Gerelateerde producten

Salifert KH + pH buffer 500 ml Salifert
Salifert KH/ALK Profi Test Druppeltesten

Tags: Salifert, buffer, 250