Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
  • Seachem Reef Advantage Strontium 600 gr Seachem

Info:
Seachem Reef Advantage Strontium 600 gr

Seachem Reef Advantage strontium herstelt en behoud het strontium gehalte wat in natuurlijk zeewater voorkomt. Strontium word opgenomen door koralen net zoals calcium en is daarom net zo belangrijk voor een krachtige groei. Het is vooral handig in een dichtbevolkt aquarium die een constante strontium toevoeging nodig heeft. Seachem Reef Advantage Strontium is een sterk geconcentreerd, ionisch gebalanceerd strontium supplement wat direct aan het water toegevoegd kan worden. (zonder het eerst op de lossen)

Strontium komt in natuurlijk zeewater voor in een concentratie van ongeveer 8 tot 10 mg/L. Het is chemisch zeer gelijkwaardig aan calcium, en vele organismen verwerken dit element in hun skeletten samen met calcium. De toevoeging ervan in rifaquaria steunt de groei van koralen, kalkalgen en andere organismen die van een kallkskelet of schelp zijn voorzien, inclusief Tridacnid doopvontschelpen.

600 gram behandelt 20.000 liter water.

Dosering beginner:
Gebruik 1 afgestreken theelepel Seachem Reef Advantage Strontium per 150 liter, 2 keer per week.
Mag direct in het aquariumwater.

Dosering Gevorderd:
Controleer het strontiumniveau, volg dan de dosering zoals bij de beginner totdat het niveau tussen 8-12 mg/L is. Elke dosis zal het strontiumniveau verhogen met ongeveer 2 mg/L. hoeveelheid of de frequentie van de dosering mag aangepast worden. Daarna doseer waar nodig is om de juiste waarde te behouden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Seachem Reef Advantage Strontium 600 gr

  • Merken Seachem
  • Model: seachem-653
  • Spaarpunten: 13
  • €16,05

  • Prijs in spaarpunten: 442

Gerelateerde producten

Tags: Seachem, Reef, Advantage, Strontium, 600