• Sparen voor korting
 • Uitgebreid assortiment
 • Lage verzendkosten

Chihiros Doctor Bluetooth Mate 0 t/m 125 liter

Chihiros Doctor Chihiros Doctor Bluetooth Mate 0 t/m 125 liter

€60,75

Productomschrijving

Chihiros Doctor Bluetooth Mate 0 t/m 125 liter

Chihiros Doctor Mate is geschikt voor kleine aquaria van 0 t/m 125 Liter om algenproblemen te onderdrukken. Chihiros Doctor Mate remt de groene algen groei en bevordert daardoor de plantengroei. Het remmen van de groene algen groei betekend niet dat er geen alg meer kan groeien maar het zorgt er voor dat de micro alg organismes (micro-organismen) worden uitgeschakeld waardoor de alg minder kans heeft om te ontwikkelen. Micro-elementen worden door de Chihiros Doctor Mate geactiveerd die op hun buurt de groei van planten bevorderen en door een betere planten groei is er meer fotosynthese om het ecosysteem te stabiliseren.

Chihiros Doctor Mate dood ook automatisch de pathogene bacteriën van schaaldieren in het water door directe en indirecte desinfectie, wat de overlevingskans van jonge garnalen aanzienlijk verbetert. Door de steriliserende werking dood de Chihiros Doctor Mate ook ziekteverwekkers in het aquarium; Aeromonas hydrophila, herpes-, schimmel-, coli-vormen (andere ziekte verwekkers 99,9% effectiviteit uit resultaat testen).

De Chihiros Doctor Mate is veilig voor filter bacteriën (Aërobe bacteriën) omdat de Chihiros Doctor Mate werkt met O2 mist (zuurstof mist) en er dus geen giftige stoffen achterblijven. Aërobe bacteriën zijn bacteriën die met behulp van opgelost zuurstof in water de organische afvalstoffen afbreken. Dit zijn de werkzame bacteriën in een filter/bioloog zoals wij deze kennen, filter bacteriën. In vergelijking met een UV-sterilisator (het doden van micro-organismen d.m.v. UV licht) werkt Chihiros Doctor Mate met O2-mist en dus minder schadelijk voor micro-organismen.

Het evenwicht en de waarde van het aquarium veranderen continu, zeker in de beginfase. De Chihiros Doctor Mate is intelligent ontworpen om zorg te dragen dat het aquarium in evenwicht blijft.

LET OP: Het aquariumwater kan in elk aquarium verschillend zijn. De TDS (Total Dissolved Solids, de hoeveelheid opgeloste stoffen in het water) mag namelijk niet hoger zijn dan 500 TDS. Wanneer u een plantenvoeding met een hoog geconcentreerd ijzer gebruikt, dan is het aan te bevelen om de Chihiros Doctor Mate elektrode tijdelijk een dag uit het aquarium te halen omdat het ijzer in de voeding negatief kan werken op de elektrode. Gebruik de Chihiros Doctor Mate niet in een overbevolkt aquarium met zeer gevoelige vissen, en niet samen met de Ocean Free Hydra filter. Gebruik de Chihiros Doctor Mate nooit in een zeewater aquarium. Door gebruik te maken van de applicatie; My Chihiros of Chihiros Magic Apps is de Chihiros Doctor Mate gemakkelijk in te stellen.

De elektrode dient schoongemaakt te worden wanneer deze vervuild is. Doe 20 gram citroenzuur in 100 ml gezuiverd water en los dit op. Dompel de reactor volledig in deze oplossing en laat het twee uur inwerken. Reinig vervolgens het plastic met een zachte spons. Gelieve het metaalgaas niet wassen, aangezien er een speciale coating is gebruikt.

Specificaties:
Diameter van elektrode: 
Stroomaansluiting: 
Kabellengte van elektrode: ca.  cm
Kabellengte van stroomstekker tot IC controller ca.  cm

Garantie:
 
IC kastje: 1 jaar
Elektrode: 3 maanden

Reviews

0 / 5

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

  Inloggen

  Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »