• Sparen voor korting
 • Uitgebreid assortiment
 • Lage verzendkosten

JBL CristalProfi e702 Greenline

JBL JBL CristalProfi e702 Greenline

€106,99

Productomschrijving

Artikel:
JBL CristalProfi e702 Greenline.

Zuiver en gezond water. Stofwisselingsproducten, planten- en voerresten verminderen de kwaliteit van het aquariumwater. Een goede waterkwaliteit is echter noodzakelijk voor de gezondheid van vissen en planten. Dit kan door aquariumfilters en verschillend filtermateriaal bereikt worden. De filters onttrekken vervuiling en afvalstoffen via het filtermateriaal aan het water. Filters bieden tevens een ideale leefomgeving voor bacteriën die schadelijke stoffen afbreken. De JBL CristalProfi e is compleet uitgerust en klaar voor gebruik. Door de ingebouwde snelle start zal het filter starten zonder eerst aan te zuigen. Een gepatenteerd voorfiltersysteem met 100% meer oppervlakte dan het model e701. Een biologische filtercapaciteit van 6,1 l volume, waterstop en 360° draaibare aansluitingen en eenvoudig verwisselbare filtermassa's. TÜV gekeurd. Veilig en energie-efficiënt. Enorme energiebesparing. Door het eenvoudig toegankelijke voorfilter regelmatig te vervangen is reiniging van de rest van het filter maar zelden noodzakelijk. Het grote filtervolume biedt een grote biologische filtercapaciteit door verschillende filterlagen. De inbegrepen bio filterkogels hebben een onderscheidende doorsnede om het zelfreinigende effect te vergroten.
Nieuw, tegenover het voorgaande model, de JBL CristalProfi e701, is dat de bovenste filterkorf vernieuwd en efficiënter vormgegeven is. In plaats van kleinere voorfiltermatten in de filterkorf is er nu één dubbel zo grote filtermat als voorfilter. Hierdoor verstopt de filter ook bij zeer sterke vervuiling, niet zo snel en moet het voorfilter minder vaak gereinigd worden.
Aquaria: van 60 tot 200 liter
Pompcapaciteit: 700 liter / uur.
Afmetingen: 180 x 210 x 350 mm (LxBxH).
Verbruik: 9 watt.
Filter volume: 6,1 liter
Slangmaten: aanzuigzijde 12/16 mm, drukzijde 12/16 mm.
4 jaar garantie.
Inhoud verpakking: JBL CristalProfi e702 GreenLine, incl. slangen 12/16 mm, 12/16 mm buizen, aanzuigkorf, hoek, zuignaphouders en filtermassa's (bio filterkogels en bio filterschuim).

Reviews

4.65 / 5

4.65 sterren op basis van 3 beoordelingen

 • 5 / 5By Krawczyk 14 / Aug / 2023

  Super! Echt goude product.

 • 4 / 5By Ronald 26 / Jan / 2023

  Goede pomp, water is kraakhelder. Hij bromt wel een beetje!

  • +Alles zit er bij dus echt plug en play
  • +Water kraakhelder
  • +Makkelijk aan te sluiten
  • -Bromt een beetje


  Reactie Aquaplantsonline:
  Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel vervelend te horen dat het filter bromt. Wanneer een filter een brom geluid maakt kan het lucht zijn in het filter of het filter resoneert via de aquariumkast.

  Met vriendelijke groet,
  Aquaplantsonline

 • 5 / 5By J. Bijmans 14 / Dec / 2021

  De pomp doe zijn werk

 • Recente artikelen

  Inloggen

  Uw wachtwoord vergeten?

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »