• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

JBL ProScape P Macroelements 250 ml, fosfor voeding

JBL JBL ProScape P Macroelements 250 ml, fosfor voeding

€9,45

Productomschrijving

Info:
JBL ProScape P Macroelements 250 ml, fosfor voeding.

Fosfor in de vorm van fosfaat speelt een cruciale rol bij alle levensprocessen. Het vormt bijvoorbeeld een centrale rol bij de gehele energiestofwisseling en maakt deel uit van de opbouw van de genetische informatie van alle organismen.
Terwijl een aquarium met naar verhouding veel vissen vaak veel overtollig fosfaat bevat dat algenoverlast kan veroorzaken, heerst in plantenaquaria vaak een tekort aan fosfaat, omdat de waterplanten fosfaat verbruiken,
zodat dat de groei beperkt.

Voor het bemesten van planten in aquaria met weinig of geen dieren, bv. nano- en aquascaping aquaria.Basisdosering in aquaria met een CO2 bemestingssysteem en veel licht: 2 ml/ 100 l. Aanbevolen gehalte: 0,1 - 1,5 mg/l.Dosering kan met JBL PO4 fosfaat sensitiv test gecontroleerd worden.Bevat bovendien kalium in een door planten verwerkbare vorm. Bevat een pompdoseerdop die op de fles geschroefd kan worden en per druk 2 ml doseert.

Verbruik per 100 liter: bij veel licht en gebruik van CO2 1x een druk op de fles (2 ml) 1x per dag, bij standaard licht 1x een druk op de fles (2 ml) 1x per 2 dagen.
Bij veel licht zonder CO2 1x een druk op de fles (2 ml) 3x per week, bij standaard licht 1x een druk op de fles (2 ml) 1x per week.

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »