• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

Manaus Purifol 300 ml, waterverbeteraar ( zoet- en zeewater)

Manaus Aquarium Manaus Purifol 300 ml, waterverbeteraar ( zoet- en zeewater)

€8,96

Productomschrijving

Info:
Manaus Purifol 300 ml, waterverbeteraar ( zoet- en zeewater).

Purifol is een nieuwe, op wetenschappelijke basis ontwikkelde, waterverbeteraar van Manaus-Aquarium. Purifol maakt leidingwater visvriendelijk, reduceert stress in het aquarium en zorgt voor levendige vissen. Het bindt troebelingen, verwijdert chloor uit het leidingwater, verwijdert schadelijke zware metalen en zorgt na gebruik voor kristalhelder aquarium water. Na gebruik van het product verbetert de waterkwaliteit en voelen de vissen zich zichtbaar beter (algemeen welbevinden, betere eetlust, mooiere kleuren, paaibereidheid). Purifol immobiliseert micro-organismen die ziektes kunnen veroorzaken en bevordert de groei van filterbacteriën aan het filtersubstraat. Het bindt schadelijke stofwisselingsafbraakproducten die vissen uitscheiden. Purifol sluit kleinere verwondingen van de vissenhuid af en bespoedigt de genezing. Bovendien werkt PURIFOL preventief tegen infectie en is vrij van oplosmiddelen.

Purifol dient bij iedere waterverversing, respectievelijk iedere toevoeging van vers water, aan het aquariem toegevoegd te worden.
Bij een behandeling van de vissen, via een toevoeging aan het aquariumwater, mag Purifol niet gelijktijdig gebruikt worden, aangezien de werking van de in het water opgeloste medicamenten, gereduceerd of zelfs opgeheven wordt.
Na een succesvolle behandeling van uw vissen met geneesmiddelen verwijdert Purifol tijdens de waterverversing de overgebleven medicijn resten.

Inhoud: 300 ml voor 900 liter water.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0