• Sparen voor korting
 • Uitgebreid assortiment
 • Lage verzendkosten


Retour & Garantie

Retouren

Volgens onze voorwaarden (de voorwaarden van Webshop Keurmerk, deze zijn in samenwerking met de Consumentenbond tot stand gekomen) geldt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retour kosten voor uw rekening. Aquaplantsonline vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Aquaplantsonline in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Aquaplantsonline aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Aquaplantsonline gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Wanneer een bestelling in zijn geheel retour komt (binnen de 14 dagen) zal Aquaplantsonline ook de eerst gemaakte verzendkosten (wanneer van toepassing) terug betalen. Wanneer de bestelling niet in zijn geheel terug komt, dan zal Aquaplantsonline de eerst gemaakte verzendkosten niet terug betalen.

Retour aanvraag met account
Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat u het artikel eerst bij ons retour meldt via onze retour aanvraag formulier. Heeft u een account bij ons dan kunt u op de volgende manier een product retour melden:
1. Log in op uw account.
2. Klik op mijn bestellingen in uw account.
3. Bekijk uw bestelling.
4. Klik op artikelen retourneren en selecteer uw opties.

Retour aanvraag zonder account
Heeft u geen account bij ons, dan kunt u op de volgende manier als nog een account aanmaken om een retour aanvraag te kunnen aanmaken.
Spaar ook direct mee voor loyalty punten, bestel een volgende keer makkelijk en snel doordat uw gegevens zijn opgeslagen en uw eerdere bestellingen kunt u als nog terug zien in uw account.
1. klik op inloggen.
2. klik op wachtwoord vergeten.
3. vul het e-mail adres in waarmee de bestelling geplaatst is.

U ontvangt nu een e-mail waarmee u uw wachtwoord kan resetten, klik op de link in de e-mail en maak een wachtwoord aan.
Nu heeft u een account aangemaakt.
1. Log in op uw account.
2. Klik op mijn bestellingen in uw account.
3. Bekijk uw bestelling.
4. Klik op artikelen retourneren en selecteer uw opties.

Wilt u geen account en geen extra voordelen maar wel een retour aanvraag indienen klik op de volgende link en vul ons retourformulier in: Digitaal retourformulier voor klanten zonder account.


Houdt u ook rekening met de volgende informatie:

 • schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de originele verpakking van de producten.
 • verpak de retour producten in een doos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
 • de retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons worden verzonden.
 • de consument draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren u daarom om het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.
 • Aquaplantsonline behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer het product reeds beschadigd is.

Artikelen die u niet kunt retourneren:

 • aquariumplanten.
 • op maat gemaakte artikelen.
 • speciaal op verzoek bestelde artikelen.


Garantie

Het is altijd vervelend als een artikel niet of niet naar behoren functioneert. Controleer altijd uw artikelen direct na ontvangst van uw bestelling op de juiste werking e.d. Indien uw product defect is geraakt bij levering of binnen de garantieperiode, dan kunt u het product naar ons retourneren. Lees hiervoor de informatie bovenaan deze pagina (Retouren), hoe u een product kunt terug sturen.

Het volgende formulier kunt u ook downloaden en invullen retourformulier.pdf, maar voor een snelle verwerking is het ook aan te raden om ons retour formulier hierboven in te vullen.

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »