• Sparen voor korting
 • Uitgebreid assortiment
 • Lage verzendkosten

Dennerle Plant System set

Dennerle Dennerle Plant System set

€29,95

Productomschrijving

Dennerle Plant System set (Type 3, level 2)

Dennerle Plant System set is zeer geschikt voor grote, zwaar beplante aquaria. Deze bemesting set is speciaal ontwikkeld voor sterk beplante gezelschapsaquaria. Dit type aquarium kenmerkt zich door een beplanting van ca. 70 – 80 % van het bodemoppervlak, waarvan ca. de helft zijn snelgroeiende soorten en goede groeiomstandigheden (goede belichting, CO2 toevoer). Het bemestingssysteem bestaat uit 3 componenten, die een gelijkmatige en continue toevoer van voedingsstoffen garanderen:
Plant Systeem S7 = vitale stoffen
Plant Systeem E15 = ijzermeststof
Plant System V30 = volledige bemesting
Alle plantenbemestingen zijn hoog geconcentreerd en zeer productief. Het bemestingssysteem is daarom bijzonder geschikt voor grote aquaria vanaf 100 liter.

Dosering:
Plant Systeem S7: wekelijks 3 ml per 100 liter aquariumwater.
Plant Systeem E15: elke 4 weken (bijv. altijd op de 15e van de maand) 1 tablet op 100 liter aquariumwater
Plant System V30: elke 4 weken (bijv. altijd op de 30e van de maand) 3 ml op 100 liter aquariumwater
Plant System set bestaat uit: fles S7 100 ml, fles V30 100 ml en doosje E15 20 tabletten.

Hoe werkt het Dennerle Levelsysteem met Type 1,2 en 3?
Het doel van Dennerle is een op maat gemaakt en eenvoudig concept dat uw behoeften voorziet. Dit wordt het gemakkelijkst aangetoond met de verschillende aquaria, want een beginner kan ook kiezen
voor een zwaar beplant aquarium. Met het levelsysteem van Dennerle vindt u snel en eenvoudig de juiste meststof omdat alle aquaria in drie types zijn verdeelt.

Type 1 aquarium = is een aquarium met gemakkelijke en of weinig planten. Dit type aquarium komt het meeste voor. De level 1 bemesting van Dennerle is voor dit soort aquarium afgestemd. Een uitgebalanceerde voeding aangepast aan de behoefte van het aquarium. Type 1 aquarium gebruikt Level 1 bemesting en deze is voor Beginners en Professionals met een normaal beplant aquarium en een normaal hoeveelheid licht e.d.

Type 2 aquarium = is een aquarium met veel en veeleisende planten en goede groeiomstandigheden, zoals veel licht en CO2, waardoor ook de behoeften stijgen en de opname van voedingsstoffen door de plant. Een type aquarium dat niet alleen populair is bij aquascapers, maar ook een populaire keuze voor nieuwe aquarianen. Speciaal voor dit aquarium heeft Dennerle Level 2 bemesting ontwikkeld. Met hoogwaardige voedingsstoffen, macronutriënten en individuele werkzame meststoffen. Type 2 aquarium gebruikt Level 2 bemesting en deze is voor Aquascapers, Beginners en Professionals met een sterk beplant aquarium en veel licht e.d.

Type 3 aquarium = is een aquarium die mogelijk groter wordt. Naarmate het aquarium groter wordt, neemt ook de hoeveelheid en de grootte van de planten toe. Daarvoor heeft Dennerle level 2 het Plant systeem ontworpen. Een systeem met sterk geconcentreerde componenten. De producten die in deze range vallen zijn: Plant System V30, Plant System S7 en Plant System E15. Deze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een groot aquarium. Alle macro- en microvoedingsstoffen en sporenelementen worden toegediend. Type 3 aquarium gebruikt level 2 bemesting en de extra aanvullende voedingstoffen van de Plant systeem set. Dit type is voor Aquascapers, Beginners en Professionals met een groot sterk beplant aquarium en veel licht e.d.

Add-On (toevoeging)zijn extra verzorgingsproducten voor alle type aquaria. Geschikt dus voor Type 1, Type 2 en Type 3 aquaria met level 1 en level 2.

Reviews

0 / 5

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

  Inloggen

  Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »