• Sparen voor korting
 • Uitgebreid assortiment
 • Lage verzendkosten

eSHa Exit 20 ml, tegen witte stip

ESHa eSHa Exit 20 ml, tegen witte stip

€4,95

Productomschrijving

eSHa Exit 20 ml, tegen witte stip

eSHa Exit is zeer effectief bij de behandeling van witte stip. Witte stip is te herkennen aan witte vlekken/stippen op het lichaam & vinnen en/of de vissen die tegen (harde) voorwerpen wrijven en krabben. eSHa Exit onderscheidt zich van andere producten door ook de ‘fluwelen’ ziekte (Oodinium) en ‘Ich’ parasieten (Ichthyophthirius) te behandelen.

Exit behandelt: 
- witte stip (ook wel 'Ich', 'Ick' of 'Spot' genoemd) (Ichthyophthirius): Dit is een van de meest voorkomende problemen bij aquarianen. Vrijwel alle zoetwatervissen kunnen worden aangetast.
- fluweelziekte (Oodinium): Fluweel is dodelijk voor jongen. Deze ziekte komt minder vaak voor dan ‘witte stip’, maar de symptomen zijn vaak verward. Doordat Exit witte stip en fluwelen ziekte behandelt, wordt het gevaar van het kiezen van de verkeerde behandeling geëlimineerd.

U mag blijven filteren over niet-adsorberende materialen. Verwijder altijd chemische 'actieve' filtermedia zoals (verse) actieve kool, UV (lampen), oxidatiemiddelen, harsen en eiwitafschuimers, omdat deze de werking van eSHa Exit kunnen verminderen.

Esha Exit is veilig voor: vissen, planten, garnalen, slakken/mosselen en kikkers.

Na een ziekte raden wij u ten zeerste aan om uw vissen dagelijks een dosis eSHa Optima te geven, om ze in goede gezondheid te houden. eSHa Optima is een unieke combinatie van de essentiële componenten die voorkomen in tropische rivieren, meren en beken. Deze componenten zijn vermengd met sporenelementen, mineralen, vitamines en natuurlijke groeiversterkers om uw vissen te geven wat ze in hun natuurlijke omgeving gewend zijn. eSHa Optima stimuleert en ondersteunt de natuurlijke afweer en versnelt het volledige herstel van ziekte.

Met de link hieronder kunt u via de website van Esha een dosering laten berekenen maar houdt rekening met het volgende: indien u geen normaal aquarium heeft, dient u de dosering hierop aan te passen. Als u bijvoorbeeld grote hoeveelheden stenen, stenen of ander deco materiaal heeft, moet de dosering worden verlaagd. Als u een te groot extern filter heeft, moet de dosering worden verhoogd.

Ga naar de doseringscalculator.

Download: gebruiksaanwijzing

Reviews

0 / 5

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

  Inloggen

  Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »