• Sparen voor korting
 • Uitgebreid assortiment
 • Lage verzendkosten

eSHa Minaroll 20 ml, spoorelementen, vitaminen en mineralen

ESHa eSHa Minaroll 20 ml, spoorelementen, vitaminen en mineralen

€5,85

Productomschrijving

eSHa Minaroll 20 ml

eSHa Minaroll is een unieke combinatie van vitamines, sporenelementen en mineralen. Het biedt uw vissen alles wat ze nodig hebben voor een gezond leven. Het vermindert stress, helpt het immuunsysteem ziektes te bestrijden, corrigeert eventuele vitaminetekorten en stimuleert het herstelproces na ziekte of blessure. Het werkt vooral goed voor vissen die geen natuurlijke voedselvoorziening tot hun beschikking hebben. Het biedt ook extra ondersteuning voor vissen die groeispurten ondergaan, broeden of paaien.

Wekelijks gebruik van eSHa Minaroll voorziet vissen van voldoende hoeveelheden belangrijke vitamines, mineralen en sporenelementen die in uw aquarium kunnen ontbreken. Het gebruik van eSHa Minaroll is om verschillende redenen nuttig:
Herstel van ziekte of na gevechten:
Vissen hebben meer vitamines, mineralen en sporenelementen nodig bij het bestrijden of herstellen van ziekten. Dit is het gevolg van de verhoogde celfuncties en activiteit die gepaard gaan met celafweer. Minaroll verhoogt de weerstand tegen ziekten door de immuunrespons te verhogen. Door de vitaminereserve te stabiliseren, wordt het gevaar voor uw vissen van schadelijke micro-organismen verminderd.
Verhoogde celactiviteit:
Verhoogde celactiviteit kan optreden tijdens het paai-/kweekseizoen of wanneer vissen nodig zijn om extra biologische inspanning te genereren (inclusief perioden van snelle groei en hoge consumptie). Minaroll biedt extra vitamines, mineralen en sporenelementen om een opgelopen vitaminetekort te compenseren.
Tekort:
A-vitaminose ontwikkelt zich door onvoldoende biosynthese (een directe afname van de conditie betekent A-vitaminose). Dit kan het gevolg zijn van medicatiegebruik (o.a. antibiotica, sulfanilamiden, etc.) of een gebrek aan variatie in voeding.
Algemeen onderhoud:
Minaroll kan ook effectief zijn als algemene aanvulling om goede omstandigheden voor gezonde vissen te behouden. Gezonde vissen elimineren snel schadelijke bacteriën en andere micro-organismen door hun biologische afweermechanismen.

Esha Minaroll is veilig voor: planten, vissen, garnalen, slakken en mosselen en kikkers.

eSHa Optima kan worden gebruikt met alle andere zoetwater eSHa-producten.

Met de link hieronder kunt u via de website van Esha een dosering laten berekenen maar houdt rekening met het volgende: indien u geen normaal aquarium heeft, dient u de dosering hierop aan te passen. Als u bijvoorbeeld grote hoeveelheden stenen, stenen of ander deco materiaal heeft, moet de dosering worden verlaagd. Als u een te groot extern filter heeft, moet de dosering worden verhoogd.

Ga naar de doseringscalculator.

Download: gebruiksaanwijzing

Reviews

0 / 5

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

  Inloggen

  Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »