Sparen voor korting
Uitgebreid assortiment
Lage verzendkosten
  • Easy Life vloeibaar filtermedium, 1 liter Easy Life

Artikel:
Easy Life vloeibaar filtermedium, 1 liter

De ultieme en bekroonde waterbehandeling zonder chemicaliën. Easy-Life Vloeibaar Filtermedium is het meest veelzijdige waterbehandelingsproduct op de markt. Het kan gebruikt worden om water kristalhelder te maken. Het wordt toegepast als waterbereider, onderhouds­product, stimulator (o.a. van plantengroei) en profylaxe (voorkoming van infecties). Verder is het een effectieve oplosser voor een breed scala aan problemen in zoet- en zeewater. Het is bovendien 100% natuurlijk en zeer veilig in gebruik.
Toepassing in zoetwater aquaria: Easy-Life vloeibaar filtermedium kan worden gebruikt als onderhoudsmiddel, waterconditioner, stimulator, prophylaxe, bemester en als algehele probleemoplosser. Een enorm voordeel is dat Easy-Life 100% natuurlijk is en geen chemicaliën bevat.
Gebruik en dosering: Men gebruikt Easy-Life het beste als onderhoudsprodukt. Verder kan het aangewend worden om problemen op te lossen en om vele positieve effekten te bewekstelligen op de plantengroei, nuttige bakteriën, enzovoort. Lees daartoe de Tips en gebruik Easy-Life doelmatig. Wanneer men Easy-Life dubbel doseert, dan verdubbelt zich ook de werkingscapaciteit van het produkt. Dat betekent dat Easy-Life sneller en beter werkt bij overdoseringen. Echter, het is nooit nodig om meer dan een drievoudige dosering te gebruiken voor bepaalde doeleinden, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van chemicaliën en medicijnen. Voor de meeste doeleinden is een enkelvoudige dosering voldoende. Omdat het produkt 100% natuurlijk en veilig is, zijn overdoseringen niet schadelijk.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Easy Life vloeibaar filtermedium, 1 liter

  • Merken Easy Life
  • Model: el-FiltM-1000
  • Spaarpunten: 12
  • €14,80

  • Prijs in spaarpunten: 408

Gerelateerde producten

Easy Life Catappa-X, 250 ml Easy Life
Easy Life Catappa-X, 500 ml Easy Life
Easy Life Catappa-X, 1000 ml Easy Life

Tags: Waterverbetering, Easy Life