• Sparen voor korting
 • Uitgebreid assortiment
 • Lage verzendkosten

Aquatlantis ORI Smart Controller

Aquatlantis Aquatlantis ORI Smart Controller

€69,95

Productomschrijving

Aquatlantis ORI Smart Controller

De ORI Controller is een alles-in-één apparaat van Aquatlantis, met tal van functies voor het beste beheer van uw aquarium of terrarium. Het is een veelzijdig WI-FI-apparaat dat is ontworpen om de verlichting te regelen, filtermedia te beheren, de temperatuur in aquaria te bewaken en de vochtigheid en temperatuur in terraria te bewaken, waardoor een ideale omgeving wordt geboden voor vissen, reptielen en amfibieën. Met de ORI-applicatie kunt u voor elk aangemaakt product alle informatie afzonderlijk controleren. Maten: 9x3,5x1,3 cm.

LED-verlichtingscontroller (dimmer)
De ORI Smart Controller is een essentieel gereedschap voor het beheren van LED-lichteenheden van Aquatlantis in aquaria. Deze geavanceerde controller stelt u in staat om de bedrijfstijd van uw aquariumverlichting te programmeren, terwijl alle parameters onafhankelijk en volgens persoonlijke voorkeuren kunnen worden aangepast. Met de ORI Smart Controller, wanneer gekoppeld met een Aquatlantis RGBW LED-unit of met de Aquatlantis Easy LED Universal 2.0, kunt u profiteren van een breed scala aan functies die het mogelijk maken om op creatieve wijze met de kleuren van uw aquariumverlichting te spelen. Van subtiele sfeerverlichting tot levendige kleurenpaletten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een van de opvallende kenmerken van de ORI-controller is de ingebouwde Wi-Fi-bediening. Deze functie maakt het mogelijk om alle programmering op afstand uit te voeren via een intuïtieve app (ORI Smart Controller), waardoor het beheren en onderhouden van het aquarium eenvoudiger dan ooit wordt. Of u nu thuis bent of onderweg, u heeft altijd volledige controle over de verlichting van uw aquarium. Kortom, de ORI Smart Controller combineert geavanceerde functionaliteit met gebruiksgemak, waardoor u de perfecte verlichtingsomgeving kunt creëren voor uw onderwaterwereld.

Beheer van verbruiksartikelen (filter cartridges):
Het behoud van optimale watercondities is cruciaal voor het welzijn van vissen en planten in het aquarium, en filtermedia spelen hierbij een essentiële rol. Verkeerd gebruik of onjuiste vervanging van filtermedia kan de balans in het aquarium verstoren, met potentieel negatieve gevolgen voor het ecosysteem. Om deze onevenwichtigheden te voorkomen, is het noodzakelijk om de vervangingsregels voor filtermedia te volgen, die variëren afhankelijk van de functionaliteit van elk filterpatroon en specifieke aquariumomstandigheden. De Aquatlantis ORI Smart Controller biedt hierbij een handige oplossing door u tijdig te waarschuwen wanneer het tijd is om de filtermedia te vervangen. Dankzij de geavanceerde functies van de ORI Smart Controller ontvangt u tijdige meldingen, zodat u nooit meer een vervangingsdeadline mist. Dit maakt het beheer van verbruiksartikelen zoals filtermedia eenvoudiger en helpt u om de optimale prestaties van uw aquarium te behouden.

Controle van Aquariumwater temperatuur
Met de ORI Smart Controller kunt u nauwlettend de temperatuur van uw aquariumwater monitoren met behulp van zijn speciale sonde (afzonderlijk verkrijgbaar). Deze geavanceerde functie stelt u in staat om niet alleen de huidige temperatuur van uw aquariumwater te bekijken, maar ook om de gewenste minimum- en maximumtemperatuur in te stellen via de handige APP. Door de temperatuurinstellingen aan te passen aan de specifieke behoeften van uw aquariumbewoners, kunt u een optimaal en stabiel leefklimaat handhaven. De ORI Smart Controller biedt u de mogelijkheid om de ideale omstandigheden voor uw vissen en planten te creëren en te behouden. Bovendien biedt de ORI-app waarschuwingen wanneer de gemeten temperatuur buiten het door u ingestelde bereik valt. Dit stelt u in staat om snel actie te ondernemen en eventuele temperatuurschommelingen te corrigeren voordat ze problemen veroorzaken voor uw aquariumbewoners.

Controle van Temperatuur en Vochtigheid van het Terrarium
Met de Aquatlantis ORI Smart Controller heeft u de mogelijkheid om nauwlettend de temperatuur en vochtigheid van uw terrarium te monitoren, dankzij de speciale terrariumsonde (afzonderlijk verkrijgbaar). Deze geavanceerde functie stelt reptielen- en amfibieënliefhebbers in staat om de omgevingscondities van hun terrarium optimaal te beheren. Via de intuïtieve ORI-APP kunt u niet alleen de actuele temperatuur- en vochtigheidswaarden in realtime bekijken, maar ook een gewenst bereik van minimum- en maximumwaarden instellen. Dit stelt u in staat om een comfortabele en gezonde leefomgeving te creëren voor uw terrariumdieren, waarbij u rekening houdt met hun specifieke behoeften. Bovendien ontvangt u via de ORI-APP directe waarschuwingen wanneer de gemeten temperatuur- of vochtigheidswaarden buiten het door u gedefinieerde bereik vallen. Deze proactieve meldingen stellen u in staat om onmiddellijk actie te ondernemen en eventuele afwijkingen te corrigeren, waardoor het welzijn van uw terrariumbewoners wordt gewaarborgd.

ORI App
De ORI-app is beschikbaar op Google Play en de App Store. Via de APP kunt u eenvoudig, gemakkelijk en onmiddellijk profiteren van alle functies van het Aquatlantis ORI-apparaat. Alle gegevens worden opgeslagen in de App en zijn te raadplegen via dag-, maand- en jaargrafieken.

 

Reviews

0 / 5

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

  Inloggen

  Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »