• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

Dennerle Carbo Care Bio

Dennerle Dennerle Carbo Care Bio

€8,95

Productomschrijving

Dennerle Carbo Care Bio (Type 1, 2, en 3, level 1+2)

Dennerle Carbo Care Bio Koolstof (kooldioxide) is de belangrijkste voedingsstof voor aquariumplanten. Ongeveer 40% van de droge stof van de plant bestaat hieruit, wat echter schaars is in het aquarium. Hierdoor ontstaat een slechte plantengroei. En als aquariumplanten slecht groeien, krijgen de onbeminde algen hun kans. Dennerle Carbo Care Bio voorziet alle aquariumplanten snel en effectief van goed beschikbare koolstof. Alle planten, van mossen tot cryptocorynes tot snelgroeiende stengelplanten, worden voller en sterker. De bladeren worden aanzienlijk groter en kleurrijker. Het succes is al na enkele weken zichtbaar (let op de scheutuiteinden en jonge bladeren). De weelderige, gezonde groei vergroot het vermogen van de planten om te concurreren met algen. Ongewenste algen worden hierdoor teruggedrongen. Het hele aquarium ziet er gezonder, groener en mooier uit.

Dennerle Nano Carbo Care Bio 100 ml is speciaal voor de kleine nano aquaria.

Dosering:
Dagelijks 1-3 ml per 100 liter aquariumwater. De Nano uitvoering: 4 druppels op 10 liter aquariumwater.
Verkrijgbaar: 100 ml (Nano) voor 5.000 liter, 250 ml voor 12.500 liter en 500 ml voor 25.000 liter.

Hoe werkt het Dennerle Levelsysteem met Type 1,2 en 3?
Het doel van Dennerle is een op maat gemaakt en eenvoudig concept dat uw behoeften voorziet. Dit wordt het gemakkelijkst aangetoond met de verschillende aquaria, want een beginner kan ook kiezen
voor een zwaar beplant aquarium. Met het levelsysteem van Dennerle vindt u snel en eenvoudig de juiste meststof omdat alle aquaria in drie types zijn verdeelt.

Type 1 aquarium = is een aquarium met gemakkelijke en of weinig planten. Dit type aquarium komt het meeste voor. De level 1 bemesting van Dennerle is voor dit soort aquarium afgestemd. Een uitgebalanceerde voeding aangepast aan de behoefte van het aquarium. Type 1 aquarium gebruikt Level 1 bemesting en deze is voor Beginners en Professionals met een normaal beplant aquarium en een normaal hoeveelheid licht e.d.

Type 2 aquarium = is een aquarium met veel en veeleisende planten en goede groeiomstandigheden, zoals veel licht en CO2, waardoor ook de behoeften stijgen en de opname van voedingsstoffen door de plant. Een type aquarium dat niet alleen populair is bij aquascapers, maar ook een populaire keuze voor nieuwe aquarianen. Speciaal voor dit aquarium heeft Dennerle Level 2 bemesting ontwikkeld. Met hoogwaardige voedingsstoffen, macronutriënten en individuele werkzame meststoffen. Type 2 aquarium gebruikt Level 2 bemesting en deze is voor Aquascapers, Beginners en Professionals met een sterk beplant aquarium en veel licht e.d.

Type 3 aquarium = is een aquarium die mogelijk groter wordt. Naarmate het aquarium groter wordt, neemt ook de hoeveelheid en de grootte van de planten toe. Daarvoor heeft Dennerle level 2 het Plant systeem ontworpen. Een systeem met sterk geconcentreerde componenten. De producten die in deze range vallen zijn: Plant System V30, Plant System S7 en Plant System E15. Deze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een groot aquarium. Alle macro- en microvoedingsstoffen en sporenelementen worden toegediend. Type 3 aquarium gebruikt level 2 bemesting en de extra aanvullende voedingstoffen van de Plant systeem set. Dit type is voor Aquascapers, Beginners en Professionals met een groot sterk beplant aquarium en veel licht e.d.

Add-On (toevoeging)zijn extra verzorgingsproducten voor alle type aquaria. Geschikt dus voor Type 1, Type 2 en Type 3 aquaria met level 1 en level 2.

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »